Audi ikaz lambaları

Bmw Arıza işaretleri için tıklayınız (çoğu audi ile ortak). Audi AAAAAGösterge İkaz Lambaları İncele. Arabaların ön panelinde bulunan ikaz lambaları, isimlerinden de anlaşılacağı gibi işler yolunda gitmediğinde ya da aracın donanımı ile ilgili değişikler meydana .

ARABA GÖSTERGE PANELİNDE BULUNAN UYARI İKAZ İŞARETLERİ. Araç Kapılarından En Az Biri Açık veya Tam . Aracımızla ilgili en küçük bir sorun oluştuğunda aracımızın gösterge panelinde bazı ikaz ışıkları uyarı verir ve hatta. Güvenlik ve konfor yeni aydınlatma ile birlikte en üst düzeye çıkmaktadır.

Ara 20- Silecek suyu, emniyet kemeri, aydınlatma, el freni ve yakıt ikaz ışığı gibi. Hararet uyarı lambası motor soğutma sisteminde bir sorun olduğunu . Eyl 20- 20model audi aaracım var. Eki 20- Audi araç calistirmadan once yanan sarı ikaz ışığı. Nis 20- Audi 1Serisi model araca ait gösterge ikaz işaretlerinin anlamlarını aşağıdaki yazımızda.


Oca 20- audi gösterge panelineki lambaların anlamları. Bugünkü yazımızda sıkça karşılaşılan ABS uyarı lambası niye yanar, ABS ikaz lambası yanarsa ne yapmalıyız, konularında bilgiler aktarmaya . Bir miktar yağ koydum, ancak ikaz lambası sönmedi.

Normalde pasif olan bu sistem aktif duruma geçtiğinde ikaz yanıp söner. Sürüş sırasında sürekli yanıyorsa iptal edilmiş veya devre dışı . ABS kilitlenmeyi önleyici fren sistemi ikaz lambası yanarsa, EDL sisteminde de arıza olabilir. Böyle bir durumda, lütfen en kısa zamanda bir Reka servisine .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü