Ampul vazo

Mar 20- Eğer gerçek bir ampul kullanırsanız daha dayanıklı bir vazo olabilir. Eski bir ampulle sadece biraz daha az teknolojik ama yine de iyi ışık . AMAŞIR MANDALIN'DAN LED AMPUL LED LAMBA LED.

Ampulden vazo çiçeklik nasıl yapılır, basit pratik yöntemlerle eski ampullerden çiçek vazosu yapın, diy. Satın alın Ampul Vazo Güvenilir Çin Ampul Vazo tedarikçilerinden. Kaliteyi Ampul Vazo ışıkları ve aydınlatma,led gece ışıkları,gece ışıkları,yenilik aydınlatma, . Eki 20- Kullanılmayan ampulleri çöpe atmak yerine, onları birer vazoya dönüştürün.

Kuk Home Ampul Vazo Mavi ürününü, indirim cazip taksit seçenekleri ve Evmanya. Kuk Home Ampul Vazo Turuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'da! Hepsiburada'dan taksit seçenekleriyle ve indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Haz 20- Evinize hiç bir yerde olmayan değişik bir vazo yapmak istiyorsanız bir ampülü bunun için kullanabilirsiniz. Eki 20- Enerji tasarruflu ampul kullanımı arttıktan sonra kullanım alanları neredey. Açık hava her mekana çok yakışacağına inandığım ampul vazoları cam boyasıyla renklendirebilirsiniz.


Ampul vazo Tarzmeselesi Pinterest sayfasının en favori . Zekice tasarlanmış ve kolay uygulanabilen kendin yap projelerini her zaman sevmişimdir. Evimizde yada bahçemizde son derece dekoratif ve şık duracak olan ampul vazoların yapımı gayet basit ancak lütfen dikkatli olun. Eski Ampulleri Yeniden Değerlendirmek İçin Müthiş Fikir.


Step 3: Once the black glass was removed it was really easy to get the little glass tube and wiring on the inside of the bulb out – tap it with the pliers it should . Ampulün iç kısımlarını dikkatlice tornavida ile kırın ve pense ile çekin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü