Isıya dayanıklı armatür

Isıya dayanıklı kablo ,klemensler ve conta. Haksat Isıya Dayanıklı Davlumbaz Armatürü 2X21W en iyi fiyatla Hepsiburada'da! Hepsiburada'da taksit seçenekleriyle ve indirimli fiyatla sipariş verin!

Isıya Dayanıklı Davlumbaz Armatürü 2x21w 36TL ile n11. Di̇ğer Armatür fiyatı ve özellikleri, Dekorasyon Aydınlatma kategorisinde. Merhaba arkadaşlar yemekhanenin mutfak davlumbazına ne tür aydınlatma takmam lazım yüksek ısı mevcut.


Kaplama, hem açık hem kapalı IParmatürlerde 2derece ısıya kadar dayanıklılık gösterir.

Isıya ve ateşe dayanıklılık konusundaki . Tüm Aydınlatma Armatür Çeşitleri ve Elektrik Malzemeleri Uygun Fiyatlarla atalar. Gecem Haliç U Tipi Etanj Armatürler 2x36W. Gövde: PC Reflektör: DKP sac Kapak: Kırılmaz PC Boya: RAL 90elektrostatik toz Duy: Darbe ve ısıya dayanıklı . Yüksek ısıya dayanıklı silikon kılıflı kablo.


Reflektör: Yüksek saflıkta anodize alüminyum ve miroalüminyum seçenekleri. Armatürlerin sürücüsü kısa devre, yüksek gerilim ve yüksek sıcaklığa karşı. LED'li armatürün ön camı ısıya dayanıklı polikarbon veya opal difüzör olacaktır. Aydınlatma armatürü ısıya dayanıklı temperli camla korunmaktadır. Paslanmaz kolları sayesinde, üç kolla taşınan . Yol aydınlatması için geniş ışık eğrisine sahip aydınlatma armatürü.


Aydınlatma yüzeyinde ısıya dayanıklı PMMA difüzör kullanılmıştır. Buralarda kullanılan armatürler, bunların kablolarının çekilmesi. Armatürün yüksek ısıya dayanıklı olması. Malzemesi: Alüminyum, Isıya dayanıklı cam.


Termal şoklara, darbeye ve yüksek ısıya karşı dayanıklı, özel kavis verilmiş mm. Lamba alanında yüksek ısıya dayanıklı su geçirmez yuvarlak silikon kauçuk . Sızdırmazlık contaları petrol ürünlerine, tuzlu suya,; ısıya ve ozona dayanıklıdır. Kapaktan ayrılmayan Mvida bulunmaktadır.


Mar 20- Sıva üstü ve sarkıt montaj seçeneği. Kaliteli hammadde sayesinde uzun ömür ve dayanıklılık. ARMATÜR ALKAN YÜKSEK TAVAN T-MIRRO-2X54W Yüksek Tavan. Isıya dayanıklı olduğu için davlumbaz içi gibi sıcak mekanlarda kullanılabilir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü