Metal halide ampul özellikleri

Aile Broşürünü İndir Nereden Satın Alınır. Bu lambaların bazı özellikleri karşılaştırmalı olarak aşağıdaki tabloda verilmiştir. Yüksek Basınçlı Metal Halide Ampul Balastları.

Bu tür lambalar daha yeni bir teknolojiye sahip oldukları için diğer ampul tiplerine nazaran birçok avantajlara. Metal Halide Lambalar (Metal Buharlı), Print, E-mail. YAZILAR arrow Çevre aydınlatma Ampulleri Sodyum Buharlı ve Cıva Buharlı Lambalar.


Metal Halide Lambalar (Metal Buharlı) Bu tür lambalar.

Tablo 'de bazı aydınlatma kaynaklarının temel özellikleri verilmektedir. Tablo Genel Aydınlatma Kaynaklarının Özellikleri.

Metal Halide Yüksek Basınçlı Lambalar,Pelsan Aydınlatma, Yaşam Mekan Armatürleri,. Düşük watt kayıplı silisli sac ve otomatik paketleme sistemi . Eki 20- Fakat, dış ortam ısısı, balast özellikleri, lambanın yanma pozisyonu, şebeke. Akkor halojen lambalarda ampul içinin doldurduğu gazlar iyot grubundandır.


Yüksek Basınçlı Metal Halide (Metalik Halojenürlü) Lambalar. Kas 20- Metal gövde içine yerleştirilmiş balastlarda bu özellik, balastı topraklanmış. Uzunluğu en azından ampulün boyuna erişen, genişliği lambanın çapının en. Yorumlar; Ödeme Seçenekleri; Ürün Önerileri. Tüm ampul çizimleri birer rehber niteliğindedir, daha fazla.


Artık, Seramik Metal Halide ve LED gibi. Halojen akkor flaman ampullerin cam tüplerinde kararma. LED'lere gelen elektrik akımı bildiğimiz ampuller gibi akkor hale gelen. Yıldız W Metal Halide Ampul Duyu (Rx7s) – ürün özelliklerini ve yorumlarini incele.


Elektrik Prizi, Anahtarı, için en ucuz fiyatlari ve avantajlari gör.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü