Stereo potansiyometre

K Stereo Potansiyometre ürününü en iyi fiyatlarla Direnc.

K Stereo Potansiyometre ve tüm diğer elektronik ürünlerimiz için değiştirme garantisi vermekteyiz. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Potansiyometre ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da!


POTANSIYOMETRE 106-206-306-406-PARTNER TU3JP-TU5.

Stereo potansiyometre ve ilgili tüm elektronik ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilir, online alımını yapabilirsiniz. Havale, : TL ( havale indirimi). Alıcı toptan satış k stereo potansiyometre arıyor elektronik bileşenleri ve malzemeleride de arandı: k lineer pot 5potansiyometre 5k lineer . K STEREO POTANSİYOMETRE satışı Sonteklif'te. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın.


Mar 20- Potansiyometreler ve reostalar olmak üzere ikiye ayrılır. Stereo ses devrelerinde kullanılmak üzere stereo potansiyometre bulunmaktadır. Alıcı toptan satış 1k stereo potansiyometre arıyor elektronik bileşenleri ve malzemeleride de arandı: 2k lineer potansiyometre k ohm potansiyometre . Toptan Satış stereo potansiyometre Çin'den stereo potansiyometre Toptancılar Dizininden.

Online Toptan Satış yapabilirsiniz amp potansiyometre,dual . Stereo Potansiyometre kategorisindeki Potentiometer markalı 22KR Stereo Potansiyometre ürününü ElektroSanal. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Sürgülü 10K Stereo Potansiyometre Sürgülü 10K Mikser Potansiyometre. Potansiyometre, dışardan fiziksel müdehaleler ile değeri değiştirilebilen dirençlerdir.


Potansiyometrelerin daha güçlülerine daha yüksek akım değerine sahip . Yüksek Kaliteli Stereo Potansiyometre Üreticilerini Stereo Potansiyometre Tedarikçilerini ve Stereo Potansiyometre Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Adet: TL den başlayan taksitlerle! Potansiyometre 2KΩ Anahtarlı Flat Şaft.


Potansiyometre KΩ Stereo Logaritmik. Diğer potansiyometreler gibi tek bir dönen ayar mili sayesinde iki adet potansiyometreyi ayarlamak üzere imal edilen stereo potansiyometre dir. Ağu 20- Normal bacaklı stereo potansiyometreyi kutuya sabitleyip, kablo çekebilirsin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü