Saha aydınlatma sistemleri

Spor Saha Aydınlatma Sistemleri, Saha Aydınlatma Sistemleri, halı saha aydınlatma fiyatları, halı saha aydınlatma hesabı, saha aydınlatması yapımı, halı saha . Led Lamba, Led Projektör, florasan led lamba, Led Aydınlatma, Led tasarruf,. Halı saha gibi elektrik faturası yüksek gelen mekanlar için tasarruflu bir çözümdür.

LED'li armatür 100W lık enerji tüketerek 4watt'a çok yakın bir aydınlatma sağlar. Elektrik faturasının yüksek gelmesinde birinci derecede etkilidir. Spor sahalarda elektrik tasarrufu sağlayan Led projektör ürünleri ile spor saha aydınlatması ve açık, kapalı halı saha aydınlatması sağlamaktadır. Sporun her branşında, mevcut tesislerin modernize edilerek üst seviyelere getirilmesi sonucunda futbol, tenis, basketbol, .

Sistemler bölümüne geç - Philips mimari aydınlatma armatürleri ile şehirlere kimlik. Philips tarafından geliştirilen aydınlatma sistemleri insanların rahat, . Modül, 1 2700-, 600 350mA to 700mA, 120°, – 12 7 33 90. Reklâm ve Tanıtım Pano Aydınlatma Sistemleri Ve Özellikleri.


Küçük bir saha aydınlatma tesisatı montajı ve.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü