Trafik konisi imalatı

Trafik Güvenliği, İş güvenliği ve diğer Plastik ürünlerinin imalatı ve dış ticaretinde sektöründeki yılı aşkın iş tecrübesini sizlere . Yol Butonları, Trafik Konileri, Flaşörler ve Bilgi Levhaları, Dubalı Uyarı Dikmeleri,. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kurulan şirketimiz faaliyete ilk olarak otomotiv yedek parça imalatı ile başlamıştır.

Ara 20- TRAFİK MÜHENDİSLİĞİ IŞIĞINDA YENİ ÜRÜNLER, YENİ TEKNOLOJİLER, YENİ KEŞİFLER. TİM Genç İhracatçı Ödülü Asya Trafik Ailesinde! Bugün şirket, Türkiye'de trafik Güvenliği ürünleri kategorisinde büyük çaplı imalatçı ve ihracatcı firma olarak istanbul Esenyurt'ta toplam kullanım alanı 10.

Trafik işaretleri, sinyalizasyon ürünleri ve yol güvenliği envanterleri üretiliyor. Bandımızda hız kesici kasis, delinatör, çakar buton, sinyalizasyon, kavşak kontrol üniteleri, şerit . Enjeksiyon Makinesi ve 32'lik trafik konisi kalıbı. KIRILMAZ TRAFİK KONİSİ REFLEKTİFSİZ 5MM YÜKSEKLİK. U-POWER, ATG, MASTER LOCK, 3M, ANSELL, DRAEGER, PORTWEST, KAYA SAFETY gibi markaların satışını yapan GÜLEM TİCARET, Adana merkezlidir. PVC Trafik Konileri ve Levhalı Koniler Trafik Sistemleri Bünyesinde, PVC Trafik.


Denetleme Sistemleri İmalatı ve Özel Proje Statik Hesaplamalarıyla Birlikte, . Tüpaş Yangın Söndürme Cihazları, Yangın Tüpü üretimi, yangın tüpü dolumu, TS 8ENve CE Belgeli Yangın Söndürme Cihazı, Davlumbaz Söndürme . Organize Kutu, Bölmeli Kutu, Vitrin Kutusu, Laboratuvar Kutu, Plastik Trafik Seti, Trafik Uyarı Seti, Trafik Koni, Konya, İmalatı, Fiyatı, Fiyatları, Fiyat Listesi, Satış.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü