Cbf 150 far ampülü

Nis 2015Motosiklet ön farına led ampül koymak. CBF 1Gösterge Ampulü Değiştirme Ve Kafa Grenajı Sökme. O9thfO9lE-sOca 20- yasin aldoğan tarafından yüklendiHONDA CBF 1YAĞ, BALATA VE DEBRİYAJ DEĞİŞİMİ - Duration: 11:42.

Honda CBF 1far ampülü motosiklet yedek parçasını online satın al. Türkiye'nin her yerine gönderim imkanı. Kredi kartı ve Paypal ile ödeme imkanı. Kalyoncu Motor honda cbf 1far ampülü ürünleri. Honda Cbf 1Yedek Parçaları - Elektrik Motor Kaporta Aksamları.


HONDA CBF 1ÖN FAR KOMPLE AMPÜL + SOKETLİ. Motorun kısa farlar çalışmıyor ampülü değiştirmek için farı sökmek gereklimidir , farın ışığı az gibi farklı bir ampül önerebilirmisiniz örnek . Motosiklet Aydınlatma Ürünleri Modelleri - n11. Otomotiv Motosiklet › Motosiklet › Yedek Parça AksesuarÖnbellekBenzerMOTOSİKLET SİS FARI TAKIMI ULED MERCEKLİ DÜĞME HEDİYELİ.


HONDA PCX 1FAR KOMPLE LEDLİ ORJİNAL. Modacar far ampulü, motosiklet, scooter ve ATV gibi cam kısmı şişman olan Sve cam kısmı düz olan HSmodeli . Ampülün dış çapı 20mm ve duyun iç çapıda 20mm olduğu için sıkı geçme yaptım. Bu arada tesisat üzerinde far içine toz girmesin diye takılı .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü