Amerikan park modülü

Amerikan Park Modülü ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Amerikan Park Modülü modelleri, Amerikan Park Modülü çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları . Amerikan Park Modülü modelleri, amerikan park modülü markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.

Amerikan Park Sinyal Modülü Işık Şiddeti Ayarlı ve Açma Kapama Anahtarlı. AutoCet Amerikan Park Sinyal Modülü 3496a en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Amerikan Park Sinyal Modülü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın!


Nis 20- İnternette 30-TL'ye bulabileceğiniz yeni tip olarak geçen ayarlı amerikan park modülünden satın alıp, kendim montaj yaptım.

Eyl 20- ELEKTRONİK Amerikan Park Sinyal Modülü-Işık Ayarlı 1-Anahtarlı - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve . Sağ ve Sol için ayrı adet, kaplanmış .

FOTOĞRAFIN KULLANIMI YASAKTIR VE ŞİRKETİMİZE AİTTİR Amerikan Park Sinyal Modulü. Işık şiddetini ayarlayabilir, istediğiniz zaman kolayca . Tofaş yedek parça,Fiat yedek parça, Oto yedek parça , Bakım setleri , Orjinal yedek parça, Tofaş , Fiat , Madeni yağlar . Her araca uygulanabilen amerikan park modülü ile park ederken güvenliğinizi arttırabilirsiniz ve araç farınıza hoş bir görüntü sağlayabilirsiniz. Aracınızın ön sinyallerinin parklarla beraber yanmasını sağlar. Merhabalar blue ma amerikan park yapmak istiyorum bu modüller ışık şiddetini ayarlayabiliyor ve isteğinizde kapatabiliyormuşsunuz taktıran . AMERİKAN PARK SİNYAL MODÜLÜ (ÖN FAR UYGULAMASI).


Bu modül sayesinde aracınızın orjinal ön sinyal lambaları parklar açıkken park lambalarınızla . Amerikada üretilip amerikaya ithal edilen araçların çoğunun ön sinyalleri güvenlik açısından park lambaları açıldıgında sabit olarak biraz kısık bir şekilde yanık . Yeni çift duylu ampul ve duylar almanıza gerek yoktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü