Par56 power led lamba

PARled havuz lambaları, AQUA serisi süs havuz led lambaları, Power Led projektörler, DMX5kontrol cihazları, led güç kaynakları . PARserisi led lambalar ile havuzunuz ve jakuzileriniz için eşsiz aydınlatma çözümü. SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ OLAN POWER LED KULLANILMAKTADIR.

BEYAZ, GÜNIŞIĞI, MAVİ-BEYAZ, MAVİ, YEŞİL, MOR, TURKUAZ . ALÜMİNYUM ENJEKSİYON MONOBLOK GÖVDELİ VE YÜKSEK DARBE DAYANIMLIDIR. Par SMD Ledli Plastik Gövdeli Ampul. PaslanmaZ KOVanlı YüZme HaVuZu LambaSı.

RENK: BEYAZ-GÜNIŞIĞI-MAVİ-YEŞİL-KIRMIZI-RGB(KARIŞIK). Hepsiburada'da taksit seçenekleriyle ve indirimli fiyatla sipariş verin!

Par Power Led Lamba ( Mavi̇) Yerli̇ Üreti̇m 16TL ile n11. Di̇ğer Led Ampul fiyatı ve özellikleri, Dekorasyon Aydınlatma kategorisinde. Diğer Led Ampul fiyatı ve özellikleri, Dekorasyon Aydınlatma kategorisinde. Eki 20- HAVUZ POWER LED LAMBA PAR Power Led Ampuller ortalama 50.


Her bir sürücüye adet Power-LED lamba bağlanabilir. LunaLight LED P3LED PAR ampullu, plastik gövdeli su altı havuz lambasıdır. OSRAM Tek Renkli Par Power LED'li Ampul. Rainbow Par Kendinden Entegreli Power Led Ampul.


LAMBA 24W PASLANMAZ POWERLED WATERFUN, LAMBA KOMPLE. Waterfun PARPowerled AC Kırmızı Havuz Ampulü - Watt.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü