Led lamba lümen değerleri

Tem 20- Bu nedenle LED lamba seçimi yapılırken enerji tüketim değeri olan watt değerine değil, ışık akısı değeri olan lümen değerine bakılmalıdır. Tem 20- Çünkü LED lambalar daha az enerji harcayıp, daha fazla ışık. Lümen değeri daha büyük olan lamba daha her zaman daha parlak .

Ampul Lümen Değerleri , Özellikle led aydınlatma konusunda İç ve Dış aydınlatmadan sualtı aydınlatmasına kadar hem armatür hemde ışık akısı olarak en iyi . Kas 20- LED lambaların yaygınlaşmasından sonra “lümen değeri” kavramı önemli hale geldi. Lümen değeri bir lambanın parlaklığını gösterir, vat değeri . Eki 20- Floresan lambalar veya sodyum lambaların aksine, LED lambalar çok kısa.

Aynı Watt'a sahip, daha fazla Lümen değeri veren LED ampuller . Lümen değeri yüksek bir ampul daha parlak ışık verir. Kullanım alanınıza ve ihtiyaç duyduğunuz işe göre led ampul renk seçeneğine karar vermeyi unutmayınız . LED lambası genellikle Organik ışık yayan diyotlar (OLED) veya polimer ışık yayan diyotlar (PLED) teknolojileri gibi,. Normal CCT değerleri ile 1K arasındadır.


Lumen değeri bulmak istiyorsanız, diğer boş alanlarını doldurmalısınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü