Disket usb dönüştürücü

Nis 20- EN UCUZ Floppy Emulator, Floppy to usb, Usb Emulator, Usb disket, Disket Sürücü Burada ! USB Disket Sürücü FloppytoUsb Floppy To Usb Floppy Emulator. Nis 2016USB Donusturucu ile Harici HD Flash Disk BaglamaEyl 2011normal hard diski usb ye çevirmeTem 2009forum.

Yüksek Kaliteli Usb Dönüştürücü Disket Üreticilerinden ve Usb. Bilgisayar Donanım ve YazılımÖnbellekYüksek Kaliteli Usb Dönüştürücü Disket Üreticilerini Usb Dönüştürücü Disket Tedarikçilerini ve Usb Dönüştürücü Disket Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Toptan Satış disket usb douml;nuuml;ştuuml;ruuml;cuuml; Çin'den disket usb douml;nuuml;ştuuml;ruuml;cuuml; Toptancılar Dizininden.


Disketlerinizi USB Disket Sürücüye dönüştürün ve disket arama derdinden sonsuza dek kurtulun.

Kardeşlerim klavyelerinizde floppy sürücüsü yerine USB Flash veya SD Kart kullanabilirsiniz. Bu parça disket sürücüsü büyüklüğünde ve aynı . Find great deals on eBay for Floppy USB Converter in Miscellaneous Computers, Tablets and Networking Devices. Haz 20- Dönüştürücü cihaz üzerinde 1adet kanal bulunduğu için flash belleklerin içine 1tane disket bilgisi sığıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü