Tofaş karartma far

Her türlü marka ve model araçlarınıza uygulayabilirsiniz. Gayet şık ve gösterişli farlara sahip olmak isteyenler. Tofaş Far ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da!

Tofaş Far modelleri, Tofaş Far çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Tofaş Siyah Far ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Tofaş Siyah Far modelleri, Tofaş Siyah Far çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Tofaş Far modelleri, tofaş far markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.

Arkadaslar içini boyadığım far, Tofaş kuş serisine aittir. Parçalar yerli olduğu için içini açmak pek bi problem olmuyor. Far karartma işlemi kısaca; farların iç kısmındaki gri metalize kısmın, siyah ya. Farlar söküldükten sonra, far camlarının kasalarından ayrılma işlemi bir hayli. Aracımın MarkasıModeli: Tofaş Doğan SLX 19Bordo, Yorum . Oca 20- Misal yandaki siyah çıtaları söktüm, çelik jant aldım vs.


Mar 2013Far Karartmanın ZararlarıOca 2013Arabam muayeneden geçermiNis 2012Arka far karartma görünürlüğü ne kadar azaltır? BenzerTOFAŞ ŞAHİN CAM FİLMİ AMERİKAN PARK SİNYALLERİ FAR KARARTMA UYG.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü