Uzaktan kumandalı avize devresi

Bugün adet lambayı uzaktan kontrol etmek için tasarlanan, piyasada hazır. Açıklama : Aynı hat üzerinden farklı avizeleri kumanda ile çalıştırabilirsiniz yada farklı ürünleri tek kumanda ile 2Volt güç bağlantısını açıp kapatabilirsiniz. Eyl 20- Bu elektronik devremiz sayesinde uzaktan kumanda aracılığı ile aydınlatma sistemlerini rahatlıkla açık kapatabilirsiniz. Ara 20- Gerekli malzemeler devreler üzerinde belirtilmiş, net olmayan konularla ilgili olarak dmitrinin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Online Toptan Satış yapabilirsiniz v uzaktan kumanda anahtarı,gsm. Ara 20- Bir veya birden fazla devreyi kontrol edebileceğiniz uzaktan kumanda ile koltuğunuzdan ya da yatağınızdan hiç kalkmadan elektrikli sobanızı . RF Alıcı - Verici devreleri olarak basit bir uzaktan kumandalı oyuncak arabanın .

Eki 20- Hayatımızın her alanına giren uzaktan kumandalı kontrol sistemleri tüm aydınlatmalara uygulanabiliyor. Hayatımızın her alanına giren uzaktan kumandalı kontrol sistemleri tüm aydınlatmalara uygulanabiliyor.

Aşağıda şemasını verdiğim devre bir uzaktan kumanda test cihazı devresidir. Devre ile her türlü IR uzaktan kumandaların çalışıp çalışmadığını anlayabiliriz. Ara 20- RF modülü ile uzaktan kumanda işlemi yapılmakta olup, aynı zamanda istediğimiz. Mikrodenetleyicili kumanda devresi Msp4kullanılmıştır.


Ağu 20- LED kuruluna; kötü lehim devre kontakları, lambalar bodrumunda tellerin zayıf bir. Uzaktan kumanda Avize LED avize ve görsel muayene. Oca 20- kanallı IR kontrol devresi ( alıcı ve verici ) denildiği gibi semeriyle i. Uzaktan Kumandalı Avize kategorisindeki ürünleri 57'e varan indirim, model alternatifleri ve cazip taksit seçenekleriyle hemen alın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü