Doblo kızdırma bujisi arızası

Isıtma bujilsi arıza lambam yanıyor dedim, onu bir ara geleyimde. Kas 2012Isıtma Bujileri Hakkında Önemli Doğrular, YanlışlargönderiEki 2012Isıtma Bujileri Değişimi Yapılmasına Rağmen Arıza. Isıtma bujisigönderiEki 2007forum.

Eki 20- ön ısıtma bujileri havalar soğumaya başlayınca daha büyük görev. Ford Connect Kızdırma Bujisi Arızası(Lütfen Yardım!)Şub 2015LİNEA ısıtma bujisini servis sökemedi kırdı YARDIMKas 2013DİZEL MULTIJET MOTOR ÇALIŞMIYOREki 2009Dizel ısıtma bujileri kaç km'de değiştirilir? Otomobil Teknolojisi : Kızdırma Bujisi Çalışmıyor - Arızası Nasıl. Kızdırma bujisi arızası nasıl anlaşılır, ön ısıtma bujileri hatası nedir, kızdırma bujisi neden bozulur, ön ısıtma bujileri lambası neden yanar, nasıl kontrol edilir, .

Ekranda kızdırma bujisi arıza ışığı bi süre uyarı veriyor ve bildirim yazısı geliyor ise bujilerinizden biri yada daha. Kızdırma bujileri hakkında temel bilgiler Dizel motor, benzin motorunun. Ağu 20- Kızdırma bujisi arızası aldığınız zaman mümkün olduğunca kısa sürede değiştirmeye bakın.

Ara 20- Yada başka bir arıza mı vardır? Araçla seyir halinde giderken arada sırada ısıtma buji arızası yanıyor ve ondan sonra araç ne kadar gaza bassamda km den fazla gidemiyor . Ara 20- SELAM ARKADAŞLAR:MOTOR ARIZA LAMBASI İÇİN GEBZEDE İLKER USTAYA GİTTİM SORUNU ANLATTIM. Tekrar çalıştırmak istediğimde Gözlük Şeklindeki Kızdırma Bujisi yanıp.


Eki 20- Araçta hiçbir arıza yokken birden bire aşağıdaki uyarı ışığı yanmaya ve bir. Benim merak ettiğim şey şu : Bu kızdırma bujileri neden bozulur? Bu ay önce - kez yaptı ve en sonunda motor arıza yazdı.


Servis kitapcigi sari isik yaniyorsa on kizdirma diyor,Isitma bujisine baktirin, . Araç seyir halindeyken kızdırma bujisi arızası sürekli yanıp sönüyor ve.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

Kablo tipleri hakkında geniş bilgi

Solar aplik