Linear aydınlatma

MODO AYDINLATMA ELEKTRİK MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT TİC. Aydınlatma kalitesi ile özel olarak üretilen Lineer Aydınlatma sistemleri, ofis veya evinize güzel bir görüntü katarken, sağlığınıza da dikkat eder.

Lineer Aydınlatma Ürünlerinde Ledli ve TSeçenekleri ile Mekanlarınıza Şıklık ve Değer Katın. LINEER AYDINLATMA İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE ÜRETİLEBİLMESİ - LED ve FLORESAN SEÇENEKLERİYLE , TÜM KULLANIM ALANLARINA UYGUNLUK . Sıva Üstü Linear Aydınlatma tiplerine göre ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Nekra Elektronik mühendisleri tarafından tasarlanır ve dostlarımızın .

Pelsan Hakkında; yıl önce İstanbul' da kurulan Pelsan Aydınlatma; üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye' nin en büyük . Renk Kodu : Difuze Beyaz Ambalaj : Boy mt. Modesa Mobilyacılar Sitesi Hacı Bilgin . Tem 20- Özel Tasarım Sıva Üstü Aydınlatma. LED Aydınlatma Sektörüne 30SMD LED Kullanılarak Özel olarak üretilmiş Linear Aydınlatma PCB. Led aydınlatma,lineer aydınlatma,kanopi kenarı aydınlatma,iş yeri led aydınlatma. Led Aydınlatma,Lineer LeLed Spot, Cephe Aydınlatma,Led Armatur,Bina Aydınlatma Sistemleri.


Mekan ve Dış Mekan, Linear LED Alüminyum Profil Aydınlatma Armatürleri. Lineer LE dekoratif veya genel aydınlatma amacıyla kullanılan LED armatürlerdir. Işık bandı tek renk olabilidiği gibi Gün ışığı, Beyaz, ve rgb renklerden de yapılabilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü