Rgb havuz armatürü

Yüksek etkinlik faktörlü, uzun ömürlü IPLED sürücü. Kolay bağlantı imkânı sunan enerji giriş kablosu. Vac trafo ile RGB modunda otomatik çalışma .

Fiskiye sistemleri ve yapay şelaleler yapılır. Led ve led uygulamaları ,Tasarruflu elektrik malzemeleri. Watt Rgb Havuz Led Armatürü Çeşitleri ve Modelleri Ledavm Stoklarındadır. Kaliteli ve Profesyonel Su Geçirmez Havuz Led Armatür Çeşitlerine İndirimli .

ADET SÜRÜCÜ İLE BİRLİKTE HAVUZ ARMATÜRÜ SÜRÜLMEKTEDİR. Su altı aydınlatma armatürleri ile havuzunuzun keyfini çıkardığınız saatler uzasın ve bunca emek harcayıp gururla kullandığınız bakımlı ve göz alıcı havuzunuz .

Teskon Kuru Havuz Paneli RGB Aydınlatma Armatürlü. Mar 20- Sıva üstü LED havuz aydınlatma armatürleri ise, çok düşük enerji sarfiyatı ile çevre duyarlılığına karşılık yüksek performans, çok uzun ömür, . Havuz Aydınlatma Armatürü Kovansız (3W-V). PAR RGB HAVUZ ARMATÜRÜ 12X12V KASA DRIVER DAHİL . Bu ürün, Serkan Turan tarafından İstanbul, Türkiye'de yayınlandı. Waterfun Par Tip Rgb Smd Led Ampul Ac (Otomatik Kendinden Programlı).


KURU HAVUZ RGB SİSTEMLİ LED AYDINLATMA ALD 002.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü