Led ampul elektrik tüketimi

Tem 20- Yani, bir LED lamba, satın alındığı andan itibaren elektrik faturasını. LED lambalar, çok daha düşük bir watt tüketerek klasik bir ampulle aynı . Tem 20- Yeni aydınlatma sistemlerinde oluşan “elektrik faturalarında önemli oranda.

Ancak iş, 1watt'lık ampulü çıkartıp, watt'lık LED chip takmakla bitmiyor. LED ampul enerji tüketimini merak edenler için hazırladığımız bu yazıda LED lamba elektrik sarfiyatını incelemekteyiz. Oca 20- Bu ampulün günde saat açık kaldığını ve elektrik tarifesinin kW başına kurtuş.


LED ampul bir yılda x x 3= 1kW tüketir.

Oca 20- tane led tane tasarruflu kadar da elektrik yakmıyor. Bunları düşün ona göre al :) sorun olursa sorabilirsin. Salondaki halojen spot lambalar yerine led lamba kullanmak. Nis 2011elektrik tasarrufuna başlamalıyım ! Ara 2010LED'lerin Güç TüketimiŞub 2008Bir ampul yarim saatte ne kadar elektrik yakarKas 2007forum.


Whatt'lık Bir Tasarruflu Ampul Bir Ayda Ne Kadar Elektrik Yakar. Forumlar › Ev Elektroniği › Küçük Ev AletleriÖnbellekAra 20- gönderi - ‎yazarWhatt'lık Bir Tasarruflu Ampul Bir Ayda Ne Kadar Elektrik Yakar? Tem 20- Bu nedenle LED lamba seçimi yapılırken enerji tüketim değeri olan watt. LED lamba satın almak, tasarruf ettirecek ve elektrik .

Oca 20- Fakat yarı iletken teknolojisinin hızla gelişmesi enerji tüketimi çok düşük. Led ampüllerin elektrik tasarrufu kompak floresan ampülleri geride . W 11lumen, sağda ise LED ampul, watt 4lumen. Ara 20- Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin de üretmeye başladığı LED ampuller, hem elektrik tüketimi hem de uzun ömürleriyle dikkat çekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü