Opel hava akış metresi

Opel Vectra B Hava Akışmetresi Haritalı İlan, Opel, Vectra. Vectra A Calibra Astra F Hava Akışmetre 2. OPEL VECTRA Debimetre Yakıt ve Enjeksiyon Sistemi Otomobilin oto yedek parçalarını en uygun fiyatlı, orjinal ve garantili.

Opel Hava Debimetresi Combo C Y17DT - Vectra B 2. Hava Akış Metre Opel Omega B Vectra B, 028021751 670. HAVA AKIŞ METRE OPEL CORSA C Z12XE-Z10XE 2000-2004 . Yüksek Kaliteli Opel Vectra Kütle Hava Akış Metre Üreticilerini Opel Vectra Kütle Hava Akış Metre Tedarikçilerini ve Opel Vectra Kütle Hava Akış Metre Ürünleri .

Hava akış metresi, bir diğer adı ile MAF Sensörü arızasını nasıl. Hava Akış metresi yani MAF Sensörünün arıza tespitinden önce nasıl . Z13DTH, Z17DTH, Z19DT, Z19DTH DİZEL MOTOR KODLU ARACA UYGUN HAVA DEBİMETRESİ. Sorunun akismetreden olup olmadigini anlamak icin Arkadasimin aracindaki akis metreyi benimkine taktik araba oldu canavar. Opel Astra G Corsa C Için hava Akış Sensörü Metre Omega B Meriva Vectra Zafira Speedster Opel Volvo CSSS46559804.


Opel Astra F Eğik arka bölüm (53_, 54_,58_,59_), 2. Hava Kütle Ölçer yada debimetre olarak adlandırılan sensörün görevi ve çalışma ilkesini anlatan bir çalışmadır. Hava debimetresinin görevi; motor tarafından emilen hava miktarını ECU'ya. Slm abi benim arabam opel Vectra gls 2.

Haz 20- Hocam aynisi olmustu hava debimetresi degisti sorun kalmadi. Aksaray'daki mağazamızı, Opel ve Chevrolet yedek parça üzerine online olarak tüm Türkiye'deki siz .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü