Higrostat

Dijital Nem Kontrol Cihazı Higrostat Kuluçka ve benzer ürünler için Endüstriyel Elektronik kategorimize göz atın. HİGROSTAT-NEM KONTROL ve benzer ürünler için Akvaryum kategorimize . Kuluçka makinaları için HD-model dijital termometreli HİGROSTAT.

HDF-12Tek set değerine bağlı olarak nem alma ve nem verme kontrolü yapabilen dijital göstergeli iki kontrol çıkışlı bir sensör girişli mikroişlemci tabanlı bir . Dijital Nem Kontrol Cihazı Higrostat Kuluçka 11TL ile n11. Diğer fiyatı ve özellikleri, Evcil Hayvan Ürünleri kategorisinde. DRC DKHTermostat - Higrostat - Zamanlayıcı fiyatı ve teknik özellikleri.

Aralıkları ile RH Ortam model: ila + ° C Kanal modeli mont. Yüksek Kaliteli Higrostat Termostat Üreticilerini Higrostat Termostat Tedarikçilerini ve Higrostat Termostat Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Normal çalışmada ekranda anlık sıcaklık değerini gösterir, ARTI düğmesine basılı tutunca ekranda Nem değerini gösteri; düğme bırakılınca tekrar sıcaklık . Normal çalışmada ekranda anlık sıcaklık değerini gösterir, EKSİ düğmesine basılı tutunca ekranda Nem değerini gösteri; düğme bırakılınca tekrar sıcaklık . Higrostat,Termostat,Alarm,Motor çevirme,Nem alma Kuluçka Full Kontrol Cihazı.


Kriko fişi ve metre kablo ile harici higrostat. Uygun bir bağlantı (kriko fişi soketi) sahip olan tüm nem alma cihazları için uygundur. Aparat do automatycznego utrzymywania stałego, określonego poziomu wilgotności powietrza.

Higrostat na bieżąco kontroluje stopień nawilżenia powietrza i w . Regulator wilgotności z czujnikiem na przewodzie. Posiada cyfrowy odczyt wilgotności oraz funkcję kalibracji wskazań. DHTile yapılmış higrostat devresi arıyorum fakat internette Türkiye de bulabielceğim sensörlerle yapılmış devre mevcut değil.


Namiba Terra Biostat HiGrostat Gece Gündüz 10Nem Ölçer ürününün fiyat bilgisini sayfamızda görebilir kredi kartına taksit seçeneği ile alabilirsiniz. Heating or cooling control can be selected. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru higrostat din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, DN, MDN '0 .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü