Usb lpt dönüştürücü printer kablosu

USB LPT PARALEL YAZICI KABLOSU NOKTA VURUŞLU KABLO ARA BAĞLANTI. Usb To Rs2Lpt Paralel Dönüştürücü Çevirici. Digitus USB Paralel Yazıcı Kablosu (DC USB-PM1) en uygun fiyat garantisi,.

USB bağlantısını paralel arayüz üzerinden . USB LPT Paralel Yazıcı Kablosu Nokta Vuruşlu Kablo Ara Bağlantı PC Laptop Bilgisayar Printer. USB YAZICI PRİNTER METRE LPT USB KABLO YAZICI. Tabi fatura olunca da yazıcı nokta vuruşlu lpt girişli bir model oluyor.

Anakakartın LPT portu arızalandı bende lpt yi usb ye ceviren kablo aldım. Printer,Barkod ve Etiket Yazıcı Gibi Cihazlarlarınız için Pratik Çözüm. Dark, başta yazıcılar (printer) olmak üzere LPT (paralel port) bağlantıya sahip geleneksel . Ağu 20- USB to LPT dönüştürücü ile yazıcı win7.


Yazıcının USB kablosunu bağlayarak sürücüsünü yükleyelim ve tekrar kontrol edelim. VIVANCO 459PB U USB A USB Mini B 2.

Tipi: Yazıcı Bağlantı Kablosu; Kablo Uzunluğu: 2. Mosunx iyi satış dbiçin yeni usb dişi noktası paralel yazıcı baskı dönüştürücü kablo lpt ücretsiz nakliye haziran 24. METRE PRİNTER KABLOSU ürününü en uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle . Hatta YTL'lik kabloyu beğenmeyip 50krş olanda çalışacağı tutar. Vista xp her ikisinde de denedim fakat lpt portundan gelen kablo cnc .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü