Yangın kapısı fitili

Yangın ve Duman Kontrollü Kapılar için uygundur. Pyroplex firması Yangın Durdurucu Sistemleri konusunda dünya çapında giderek. Ahşap, metal ve cam kapılarda açılan kanala veya yüzeye yapıştırarak uygulanır.

Kategoriler: Yangın ve Duman Fitilleri duman, fitil, kapı, yangın Brands: Möbelti Exclusive. Açıklama; Özellikler; Dosya; Benzer Ürünler; Soru; Uyarı . Yangın kapısı donanımı için intümesan yangın fitilleri; kanatlara veya çerçevelere açılan lambaya yerleştirilen, pvc manşon içinde yer alan grafit bazlı yangın fitili,. Häfele, yüzlerce çeşit kapı kolu çeşidiyle, her tipte ve her stilde yaşam alanının gereksinimini karşılayacak zengin bir ürün portföyüne sahip.

Intumesan fitiller ( sıcak duman fitili ) yangın anında maruz kalınan sıcaklık artışına bağlı olarak genleşip kanat ile kasa . Türkiye'de uygulanmakta olan Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmeliğe uygun, uluslararası .

Pyroplex Rigid Box fitilleri yangına dayanıklı ahşap kapılarda kanada veya kasaya açılan kanala. Kapialti Giyotini,celik kapi,Duman Contasi,Duman Fitili,Yangin Fitili,Yangin. Yangına Dayanıklı Levhalar GRENAMAT AL. Kapı kanadı; sandviç panel tekniğiyle saçtan üretilmiştir. Kapı fitili yangına dayanıklı özel üretimdir.


Yangın kapıları, yangın çıkan ortamla ilişkiyi keserek çalışanların ve binanın güvenliğini. Kapı kanadının iki uzun kenarı ve üst kenarında yangın anında şişen MSLS-BRU x mm ebadında fırçalı sıcak yangın ve duman fitili kullanılacaktır. Köşe Tipi Kasa Çift Kanatlı Yangın Kapısı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü