Isıtıcı cam tüp

Quartz cam boruları maksimum metre boyunda olup çapları ise 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 15mm, 20mm, 22mm, 23mm, 25mm dir. Elektrik Sobaları , İnfra red ısıtıcılar , elektrikli ev ve mutfak cihazları , sanayi fırınlarında ve benzeri har. Saf camsı silis erimiş kuvars tüpün bir tüp içinde yer.

Kombi, ısıtıcı, termosifon, vantilatör, hava perdesi, klima radyatör yedek parçaları n11. UFO tipi İnfrared Isıtıcı Cam başlık metal tutucu. Seramik Tüpler Termoeleman izolatörü olarak kullanılmaktadır.


Cam Tüpler Banyo ısıtıcısı gövdesi olarak kullanılmaktadır.

Yüksek Kaliteli Kuvars Cam Tüp Isıtıcı Üreticilerini Kuvars Cam Tüp Isıtıcı Tedarikçilerini ve Kuvars Cam Tüp Isıtıcı Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. UFO İNFRARED ISITICI YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİ. FİLAMENT (ISITICI ELEMAN VEYA ISITICI CAM TÜP).


CAM TÜP ISITICI Adana Isıtma Soğutma Sistemleri , ADANA ISITMA SOĞUTMA , BEYAZ EŞYA YEDEK PARÇALARI, SOĞUTMA SİSTEMLERİ , ISITMA . Merhaba Arkadaşlar, Veito marka 1800W infrared ısıtıcımın ısıtıcı. Bu infrared cam tüpler dolar ise neden kaliteli infraredler 2TL den . Cam Tüpler: Banyo ısıtıcısı gövdesi olarak, muhtelif tip ve boyutlarda ısıtıcı imalinde boru şeklinde, ev veya ofis tipi yansıma sistemli ısıtıcılarda kullanılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü