Led ışıklı çerçeve

LED trafoları çerçeve kasası içinde gizlidir. Led Işıklı Çerçeve ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Led Işıklı Çerçeve modelleri, Led Işıklı Çerçeve çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Tasarruflu ışık verimliliği aşağıda listelenen ışıklı çerçeveler şık tasarımı ve uygun maliyetleri ile hayatı kolaylaştırır. Led Çerçeve - İnce Kasa I Lightbox I BestChoiceDisplay I Polikarbon levha,akrilik,pleksi,aluminyum kompozit panel,reklam folyosu,fotoblok online satış. LED-Isikli-Cerceve-Ince; Slim-Line-Led-Frame-04; Slim-Line-Led-Frame-05; Slim-Line-Led-Frame-06; Slim-Line-Led-Frame-07; Slim-Line-Led-Frame-02 . Led çerçeveler yüksek enerji tasarruflu led paneller sayesinde, reklamlarınızı sergilemeniz için ekonomik ve modern bir görünüm sağlamaktadır.

Ledışıklıçerçeve,ledçerçeve,ledışıklıinceaçılırkapanırçerçeve,ledışıklıçerçeveler,ledışıklıincekasa,display,ışıklıçerçeve,ışıklıçerçevelerreklamürünleri . Display Ürün Grubu Çerçeve ve Poster Tutucular Çerçeveler Led Işıklı Çerçeve. Led Işıklı Çerçeve (ince kasa) MalzemeShop. Türkiye'nin en ucuz reklam ürünleri satış sitesi.


Reklam malzemeleri, istanbul, ankara, adana, izmir, . Kasa üzerinde açma-kapama düğmesi vardır. RekpaRD3LED Çerçeve “İnce Kasa” Daha fazla Işıklı Ürünler ürünüDaha fazla Rekpa ürünü. MALZEME: Gümüş rengi (mat eloksal) alüminyum. RÜN KODU, AFİŞ BOYUTU (mm), AYDINLATMA, GÖRÜNÜR ALAN (mm) .

Son haberleri kaçırmamak için e-bültene abone olun. ZEL TASARIM LED IŞIKLI AYAKLI PANO - AÇERÇEVE. Yeni ışık tasarımlı ayaklı panomuz led ışıklı olması nedeniyle ortamlarınıza apayrı bir şıklık katar.


Kodu: Display ürünler arasında klasikleşen , Fast food Restaurantlarda alışveriş merkezlerinde hastanelerde Bankalarda mağazalarda . Pamir Display Reklam Materyalleri; led ışıklı çerçeve ürünleri alanlarınıza ayrıcalık katacaktır. AA21cmx29cm, A29cmx42cm, B35cmx50cm, . Led çerçeveler,İnce şık zarif olan bu ürünler,özel ledler ve özel pleksiler kullanılarak imal edilmiştir. Bordürlü Dönen Led Işıklı Küp Çerçeve (10xcm) Küp şeklindeki bu çerçeve içerisine adet fotoğraf konularak ve adet alkalin kalem pil ile çalışır. Tek yönlü ya da çift yönlü olarak kullanılabilir.


Tavandan askılı ya da duvara monte olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü