Tofaş ledli stop yapımı

ModifiyeForum - Sis Farı Yapımı - Duration: 8:25. Forumda çeşitli başlıklarda kullanıcılar ledli stop lambası nasıl yapılır merak etmişler. Oca 20- benim yaptıgım ledlerde tane mantar led ve direnc kullandım mantar ledlerim volt direnc ise 1ohm ama.

Kas 20- Esas led stop yaptıracak arkadaşta aynı şekilde yapılmasını istedi. Bu arada sıfırdan tasarım ile kadran çalışması yapacağım tofaşlar için. Bu sefer arkadaşımın yeni aldığı tempra sxa model arabasına yaptığım . Tofaş Garage söz verdiğim gibi ledli stop yapımı internette sadece kartal yapımı vardı ama sizde bundan .

Tem 20- tofaş şahin led stop yapımı tofaş şahin led stop yapımı tofaş şahin led stop.

Bende sapasağlam stobu değerlendirmek istedim. Uzun zaman aklımda olan led stop projemi . Ledli Stop Lamba Hamburger 24V (Fren,Sinyal,Park,Geri Vites). Oca 20- Tanışma konumdan sonra ilk konum Tofaş Doğan Ledli Stop Yapımı.


Düz stoplara led yapımı son zamanlarda fazlalaştı ama bu tip stoplara da . Tofaş Oto Fçakar lamba, ledli stop lambası, arka çakar stop lamba modelleri n11. Oto stop lambası marka fiyatları Yedek Parça kategorisinde! OPEL ASTRA H 2004- LEDLİ ARKA STOP LAMBASI NEW.


Fiesta Led Stop Yapımı - posted in Aksesuar ve Modifiye: Sonunda fiesta led stop projemi hayırlısıyla bitirdim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü