Iç mekan aydınlatma armatürleri

Mekan Aydınlatma Armatürleri - Philips Lighting. Dekoratif iç mekan aydınlatma sistemleri, iç mekan spotlar, iç mekan sarkıtlar, iç mekan aplikler, iç mekan led. LGP LED Panel; LED Panel; Ultra Slim Downlight; Slim Downlight; Downlight; LED Tube; Parmak Spot; LED Line Serisi.

ALKAN GRUP, 1967'den bu yana aydınlatma ve elektrik sektöründe hizmet vermektedir. Downlight armatürler aydınlatmanın en önemli yapıtaşlarından birini oluşturur. Yüksek teknoloji ile yüksek verimlilikte üretilirler.

Bu tip lensli armatür yapılarında iç yansımanın yüksek olması nedeniyle sağlanan görsel konfor. Dış mekan aydınlatması ile ilgili Aydınlatma Armatürleri.

Ledleri özellikle iç mekan aydınlatmalarında, avizelerde, banyo ışıklarında ve spot aydınlatmalarda tercih edebilirsiniz. Uygun duy tipine sahip led aydınlatma . Barem Aydınlatma; Rezidans, AVM, otel, tatil köyü, ofis ve villa aydınlatmasında gelişen. Sheraton Bursa iç mekan aydınlatma armatürleri üretimini tamamladık. Mekan Aydınlatma Armatürleri kategorisindeki ürünler. Bu prensip ile AVM İç Mekan Aydınlatmaları, Dış Mekan Aydınlatmaları ve.


Kullanım AlanlarıÜrün BilgileriGövde:0.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü