Matrix led far

Audi Matrix LED farların avantajları arasında daha iyi bir ışıkla birlikte daha yüksek güvenlik, mükemmel . The Matrix LED headlights of the new 20Audi Afeature individual LED units that can be switched on. Opel Astra'nın detaylı özellikleri ve yenilikleri açıklandı.

Tüm Opel Astra yenilik, haber ve videoları için. Xenon plus ve LED farlarıyla olağanüstü bir yol aydınlatmasına sahip olan Audi modelleri, çevre koşullarına daha da hassas ve tamamen . Ağu 20- Bkasa kodlu 20A4'te standart olarak Xenon Plus ön farlar bulunuyor. Ancak opsiyonel olarak LED aydınlatmalı hatta o da yetmezse Matrix .

May 20- Matrix Led sistemi bir çok ledin bağımsız olarak kullanılabilmesi sayesinde far içinde mekanik parça kullanımını da ortadan kaldırmış durumda, . Eyl 20- Audi'nin amiral gemisi Ayenilendi. May 20- IntelliLux LED Matrix aydınlatma özelliğine sahip Yeni Opel Astra ve diğer. Astra'da zaten Sürüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Farlar . Demin Akullandım abi hasta etti araç ama o farları nedir abi gelene gidene selektör yapıyorum Afl farları geçtim .

Eki 20- Buna ek olarak, AFL + gündüz farları LED ışık ve enerji tasarrufu viraj, bu dinamik eğri ışık gibi fonksiyonları içerir. Tem 20- Orta donanımdan itibaren standart sunulan LED matrix farlar bu sınıfta alışkın olmadığımız bir donanım. May 20- Texas Instruments'tan Isaac Hsu blog gönderisinde LED matrix far. Eyl 20- Hella Matrix Led Far sistemi uzun far ışığını sürekli açık tutarak sürücüye olabilecek en uzun menzili sağlıyor. Eyl 20- Opel Astra Sürücü Asistanı Sistemleri Trafik kazalarının 80'i basit bir sebepten meydana geliyor.


May 20- Opel,Yeni Astra'da kullanacağı far sisteminin özelliklerini açıkladı. Astra'nın yeni IntelliLux Led Matrix far sistemi tanıtıldı. Ara 20- Audi'nin Hella firması ile ortak geliştirdiği, uzun farın göze yansımasının verdiği negatif etkiyi ortadan kaldırmaya yönelik LED far teknolojisi. AUDİ AS4G CORJİNAL FULL LED MATRİX BEAM FAR SETİ SIFIR - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü