Led sogutucu

PKayan yazı panelleri , Armatür ve projektör kasaları, Led , powerled. Power Led Soğutucu ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Power Led Soğutucu modelleri, Power Led Soğutucu çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın .

Alüminyum Led Soğutucu ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Alüminyum Led Soğutucu modelleri, Alüminyum Led Soğutucu çeşitleri ve markalarını uygun . Alüminyum yılı aşan ekstrüzyon tecrübesi ile alüminyum soğutucu profil ve led soğutucu profilleri üretmektedir. En Uygun Fiyatlı LED SOĞUTUCU Ürünleri vade farksız taksit seçeneği fonled.

Power ledlerin stabil ve uzun ömürlü çalışabilmesi için gerekli olan aluminyum soğutucu. Isı etkisiyle Led'in elektriksel özelliklerinde önemli değişiklikler olur ve kullanım ömrü düşer. Mutlaka doğru ölçü ve ebatlarda soğutucu . Standart ve özel kesitli LED Soğutucu, Sigma, Beyaz Eşya, Otomasyon vb. Ara 20- LED armatürler için soğutucu hesaplamak uzun ve karmaşık bir süreçtir. Bunun için bize yardımcı olan çeşitli bilgisayar programları mevcuttur.


PLS KAPAK - 93- 93PVC LED KAPAK - 34- 2356A. PMODUL,ŞERİT LELED AMPUL,LED PROJEKTÖR ,LED LENS ,LED ARMATÜR,LEDLİ HAVUZ AYDINLATMA , ŞERİT LED RGB ŞERİT LED ,LED PCB . Merhaba, Kendi hazırladığım power led armatür için alüminyum soğutucu arıyorum bir süredir.

Hem 1wlık az sayıda led kullanacağım için hem . Toptan Satış diy led soğutucu Çin'den diy led soğutucu Toptancılar Dizininden. Online Toptan Satış yapabilirsiniz soğutucu lesoğutucu iccedil;in levintage .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü