Şerit ayırıcı

Aradığınız tüm delinatör, delinatör çeşitleri ve fiyatları Türkiyenin trafik malzemeleri marketinde. Esnek Şerit Ayırıcı Delinatör 450mm – UT 2506. Yüksek esneklikte TPU hammadde Esnek kırılmaz ve bükülebilir gövde Hava Şartlarına dayanıklı -+C .

ESNEK ŞERİT AYIRICI DELİNATÖR 7MM YÜKSEKLİK, MM ÇAP. Ayırıcı ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Ayırıcı modelleri, Şerit Ayırıcı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


STÜN ESNEK KIRILMAZ ŞERİT AYIRICI DELİNATÖR 3MM ADET.

Yol, kaldırım, park alanları düzenlemelerinde, araç girişlerinin yasaklandığı bölgelere, yollarda şerit ayırıcı olarak, geçici yol bakım ve onarım çalışmaların- da, . Kauçuk Kasis, Alüminyum Yol Butonları, Hız Kesici Kasisler, Yol Babaları, Araç Stoperleri, Ctp . Cm Şerit Ayırıcı Esnek Delinatör Ürün Kodu : 122UB R Ürün Kategorisi : Trafik Güvenliği Ürünleri Teknik Özellikler.

Starline Şerit Ayırıcılar, Dikmeler ve Koniler UT25ucuz, Starline Şerit Ayırıcılar, Dikmeler ve Koniler UT25fiyatı, Starline Şerit Ayırıcılar, Dikmeler ve Koniler . Delinatörler - Esnek Şerit Ayırıcı Delinatör 7mm. Kullanım AlanlarıŞehir içi, şehirlerarası, yollar ve park alanlarındaki . Ayırıcı Esnek Delineator cm en iyi fiyat ve kredi kartına taksit seçenekleri ile tokgozler. Trafiğin yoğun olduğu yolların şerit ayrımlarında, köprü ve kavşak girişlerinde, otoparklarda, sitelerde, benzin istasyonlarında, park yapılmasının istenmediği . Adı: Şerit AyırıCı Esnek Delinatör Cm. Fiyat : TL + KDV TL Kdv Dahil.


Taban : (Ø)2mm √ Reflektif : Mikro Prizmatik √ Malzeme : PU √ Renk : Turuncu √ Ağırlık : 1. Trafiğin yoğun olduğu yolların şerit ayrımlarında, köprü ve kavşak girişlerinde. Esnek Şerit Ayırıcı Delinatör 75CM -67modelleri ve fiyatları uygun taksit seçenekleriyle güvenilir alışverişin adresi Tekzen.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü