Fm transmitter devresi

SMD komponentler işin içine girince FM verici devresi minicik olmuş baskı devre pcb tasarımıda çok şık bir çoğumuzun PC ana kartlarında gördüğü CR203V . May 20- Daha öncede basit fm verici devreleri paylaşmıştım bu devrenin baskı devre çizimi hoş yerleşimi gayet güzel olmuş devrede kullanılan anten p. Ara 20- Fm verici devre istediğimiz sinyalleri radyo frekansı aracılığı ile diğer kişilere. RF alıcı verici devrenin Proteus ISIS ve HEX dosyası. Her elektronikçi elektroniğe ilk adımı attığı dönemlerde bir fm verici yapmak için.

Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı. FM radyo bandının boş olduğu yıllarda bu tür şeylerden yapıp kullanmak mümkündü. Nis 20- Lbobini bir kalem üzerine tur sarılacak devre üzerinde ki 2-22pf arası ayarlı kondansatör (trimer) ile yayın frekansını ayarlayabilirsiniz.


Burada basit bir fm radyo vericisi devresi yapımı yapımı anlatılmaktadır. Devrenin kapsama alanı yaklaşık 50-1metre civarıdır. Arşivimizden basit bir FM verici şeması. Basit olmakla birlikte oldukça iyi çalışan bir devre. RF ile henüz boğşmadıysanız iyi bir başlangıç olabilir sizin için.


Oca 20- Bu FM verici devresinde 2N22yada 2N22transistör kullanarak yapımı çok basit, fakat ses kalitesi çok başarılı minik bir verici yapabilirsiniz . FM verici devresi ile 88-1MHZ arasına yayın yapılabilir ve bu yayın bir. Basit FM Verici Devresi Resimli (Fm Transmitter) - FM Verici 87. Beyaz Eşya Küçük Ev Aletleri kategorimizde fm verici Hazır Devre ürünlerini bulabilirsiniz. Diğer beyaz eşya, ev aletleri, ev elektroniği ve malzemeleri için . Bu devre biraz güçlü, yani düz arazide 1-km uzaklıktan dahi bu devreyle yollanan frekans normal Fm radyosuyla rahat bir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü