Fotoseller

Fotosel (İngilizce: Photo Cell) üzerine düşen ışığın şiddetiyle orantılı olarak voltaj üreten ışık algılayıcısıdır. Fotosel denildiğinde aslında birkaç şey ifade ediliyor olabilir. Fotosel en bilinen ve geniş anlamıyla 'ışığa duyarlı cihaz' demektir. Günlük hayatımızın bir parçası olan ve hayatı kolaştıran teknoloji fotosel nedir, nasıl çalışır? Modern üretim akışlarının kolaylaştırılması için ilave sensör bilgileri kullanılabilir.


Geniş yelpazeli fotosel ailesi sayesinde dünya çapında tüm otomasyon . Silindirik Tip İNDÜKTİF Sensörler MMM6.

Fotosel yani optikelektronik, dokunmaksızın bir cismi, ışık (optik) yardımıyla algılama, sonra elektronik olarak değerlendirme ve sinyale dönüştürme demektir. Fotosel üzerine düşen elektromanyetik dalgalar sonucu elektron üreten bir aygıttır. Fotosel kelime manası olarak ışık hücresi mananına gelir.


Fotosel ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Fotosel modelleri, Fotosel çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Reflektörlü fotosellerde geniş ürün çeşitliliği ile ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz. Silindirik ve Kübik olarak farklı algılama mesafelerinde cisimden yansımalı .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü