Ikaz lambaları

Arabaların ön panelinde bulunan ikaz lambaları, isimlerinden de anlaşılacağı gibi işler yolunda gitmediğinde ya da aracın donanımı ile ilgili değişikler meydana . Normalde pasif olan bu sistem aktif duruma geçtiğinde ikaz yanıp söner. Sürüş sırasında sürekli yanıyorsa iptal edilmiş veya devre dışı .

Oca 20- Gösterge panelinizde bu ikaz ışığı yanıyorsa motor yağ basıncının düştüğünü haber verir. Bu ikaz lambası yandığında aracın acilen durdurulup, . ARABA GÖSTERGE PANELİNDE BULUNAN UYARI İKAZ İŞARETLERİ. Araç Kapılarından En Az Biri Açık veya Tam .

Ara 20- Aracın gösterge tablosu içerisinde ve muhtelif yerlerinde onlarca uyarı ve ikaz lambası bulunuyor. Bu ikaz ve uyarı ışıklarının her birinin farklı . Müşteri montajına yönelik,uygulamaya hazır olarak . May 20- Gösterge panelinde bulunan çeşme işaretine veya yağdanlık işaretine benzeyen ikaz lambasının anlamı: Motor yağı basıncının düşük . Eki 20- Kia İkaz Lambası 1-Ön sis farı (yarım çember ve çizgilerin üzerinden geçen çizgi işareti). Kia İkaz Lambası 2-Elektromekanik direksiyon devre . Uyarı lambaları, tepe ikaz lambaları çeşit modelleri ile n11. Oto İkaz Lambası marka fiyatları Aksesuar Tuning kategorisinde!


En yaygın kullanılan araç ikaz ışıkları ve gösterge panelleri için detaylı bilgi bu sayfada yer alıyor.

Aracımın Arıza Lambası Yanıyor Ne Yapmalıyım ? Mesan Elektrik yıldır ex proof,ikaz lamba,uçak ikaz lambası,elektronik ve motorlu siren üretiminde kendini kanıtlamış, iş güvenliğini korumayı amaçlamıştır. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. May 20- Ön cam yıkama sıvı seviyesi ikaz lambası. Kontak anahtarı ON konumundayken yanar ve yaklaşık saniye sonra söner.


Lambaları ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Lambaları modelleri, İkaz Lambaları çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Ara 20- Arabanın gösterge panelinde bir çok sembol ve yanıp sönen ikaz ışıkları.


Arka sis lambalarının açık kaldığını gösteren ikaz ışığı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü