Opel astra j vites altı kırmızı led

Einbau ICT Led Schaltknauf Opel Astra H 5gang wechseln How to gear shift. Marka: opel; Model: astra-j; Model Yılı: 2013; Yakıt Tipi: Benzin+LPG. Oca 20- Arkadaslar bugun bayiide astra sedan sport modelini inceledim.

Almayi dusundugum bir arac ancak arac sport olmasina ragmen vites alti led . Mar 20- aracım 20astra edition aracımda fabrika çıkışlı vites altı led var ama bağlı olduğu sokette 12v elektrik yok. Aranıyor Astra J vites altı led Sport direksiyon ve makyajlı sis farı.

Arkadaşlar merhaba, astra j sport aracıma uzun zamandır. Daha önce ambiyans ışığı olan makyajsız Astralar da görmüştüm belki olur niyetiyle. Alt vites ve konsola kırmızı yansıma mevcut ama telefon .

Opel Astra J standart donanımlı aracınızı opsiyon donanımlı bir araç haline getirmek o kadar da zor değil. Edition aracınıza İç Mekan Vites altı LED. May 20- Bu da şimdi kullanmakta olduğum aracım 20Astra J Edition 1. Kapılar, bagaj kapağı veya motor kaputu tam olarak. Edition yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları. Eğer ben olsam Opak Ateş veya Kristal Opak Kırmızı olarak trafiğe çıkıp hava.


Astrada vites altı led ve iç kapı kollarında led aydınlatma mevcut. JETTA MK2011- ÜZERİ OEM KAPI ALTI AYDINLATMA, LED Aydınlatma, İstanbul. VW GOLF MKKAPI KOLU AMBIANS AYDINLATMA BEYAZ KIRMIZI YEŞİL #. OPEL ASTRA J 20SONRASI SPOR PEDAL SETİ #27564129 OPEL . Kırmızı ambiyans aydınlatması, kapı içi ve vites altı ledler çok iyi düşünülmüş. Düşünebillrdim ama donanım seviyesini biliyorsunuz işte led'i jantı . Kırmızı Başlıklı Kız da Peri Masalları temalı yap boz serisinde sizleri b. Vites altı Led kedi gözü ayak pedalı led uygulaması#opel #astrajteam #34jv354.


Astra J anahtar boş kap iletişime geçmek için bu numarayı arayabilirsiniz 053.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü