Yol kenar dikmesi

CTP yol kenar dikmesi, ESA Kompozitin standart ürünlerinden birisidir. Gece sürüşü yapan araçların yol sınırını görebilmesi ve uyarabilmesi için tasarlanmıştır. Trafik güvenliğini sağlamak amacı ile tek taraflı (beyaz veya kırmızı) veya çift taraflı reflektif (beyaz ve kırmızı) kulanılarak, cam elyaf .

CTP Yol Kenar Dikmesi - CTP Trafikte özellikle gece sürüş yapan taşıtların yollarını net görebilmeleri için tasarlanmış bir üründür. LÇÜLER (TxWxH) 3X100X1300mm REFLEKTİF BOŞ MONTAJ :ZEMİN ÜZERİNE ÇAKILIR ÖZELLİKTEDİR. CTP Yol Kenar dikmesi, ultraviyole ışınlarına ve ısı değişikliklerine karşı son derece dayanıklıdır.

CTP Yol Kenar Dikmesi Beyaz , indirimde iş güvenliği malzemeleri indirim fırsatları kapıda ödeme ve kredi kartı ödeme seçenekleri ile online satışta. Talep ve Teklifleriniz İçin; Egemsan İnşaat Limited Şirketi İletişi+88e-posta: egemsantrafik.

Kullanım Yeri ve Amacı : Ctp yol kenar dikmesi ,yol sınırlarının belirlenmesi gece ve gündüz maksimum görüş sağlanması için kaplamanın her iki tarafına dikilir. Ctp yol kenar dikmesi, kapıda ödeme ve kredi kartı ödeme seçenekleri ile online satışta. Isı değişikliklerine karşı dayanıklıdır.


Araç darbelerine karşı eski durumunu korur. CTP FRP GRP Kompozit Izgara Modelleri İmalatı Birim Fiyatları - Kompozit profil üretimi - kompozit rogar kapağı. Kauçuk Kasis, Alüminyum Yol Butonları, Hız Kesici Kasisler, Yol Babaları, Araç Stoperleri, Ctp Yol. Projesine göre ve KTŞ'nin ilgili kısımlarındaki esaslar ve şartlar dahilinde, CTP yol kenar dikmesinin temini ve yol boyuna dikilmesi. Yönlendirme Levhaları yönetmeliğe uygun imal edilmiştir.


Kapıda ödeme ve kredi kartı seçeneğiyle 3. Türkiye genelinde adet ctp ve omega direk çakma . STA İstanbul Trafik Sistemleri - CTP Kenar Dikmesi - CTP Yol Kenar Dikmesi - Yol Kenar Dikmesi - Kenar Dikmesi - Kompozit Kenar Dikmesi - Kar Direği - Kar . Firmamız Karayolları Genel Müdürlüğü standartlarında Tafik İşaretleme Mühendisliği Ürünlerini tam reflektif trafik.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü