Led endüstriyel aydınlatma

EAE, Led Aydınlatmada Işık Mühendisliğini Sunuyor, Enerji Tasarruflu Led Aydınlatma Çözümleri. BenzerPelsan Hakkında; yıl önce İstanbul' da kurulan Pelsan Aydınlatma; üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye' nin en büyük . LED teknolojisinin endüstriyel alanda aydınlatma sistemleri dahilinde kullanılmaya başlanması enerji ihtiyacını düşürme ve verimliliği arttırma hususunda çok .

Endüstriyel aydınlatma armatürleri, fabrikalar, depolar ve benzeri üretim tesisleri içindeki yüksek tavanlı alanlarda aydınlatma sağlayabilmek amacıyla . LED Endüstriyel - Yüksek Tavan, Geniş Alan ve Fabrika Aydınlatma Armatürleri. Tavana Montaj, Fabrika Kolonu Montajı veya Sarkıt Olarak Kullanılabilir. Philips Aydınlatma, yenilikçi (LED) aydınlatma çözümlerinin geliştirilmesinde, üretiminde ve uygulanmasında oldukça deneyimli bir küresel pazar lideridir.

Küresel ısınma ile beraber ekolojik değerlerin öneminin giderek arttığı günümüzde, kullandığımız enerjinin doğru yönetilmesi . Geleceğin Hastanesi “Mersin Şehir Hastanesi” Bugün Açılıyor. Mersin Şehir Hastanesi, bugün Cumhurbaşkanı .

Led Panel Aydınlatma, Led Projektör, Led Sokak, Led Kanopi, Endüstriyel Le Bina Boyama, Led Ampul, Bahçe Aydınlatma, Sokak Aydınlatma. Anasayfa Aydınlatma Dış Aydınlatma Endüstriyel Aydınlatma. Enerjinin sürekli artan fiyatına göz önünde bulundurursak özellikle endüstriyel aydınlatmaya ihtiyaç duyan yoğun aydınlatma kullanmak zorunda kalan firmalar . LED Endüstriyel Aydınlatma Armatürleri, Yüksek Tavan, Fabrika Koridor Aydınlatma, Etanj Armatür, LED Fabrika Alan Aydınlatma.


Türkiye'nin ilk LED fabrika aydınlatma armatürü üreticisi. Kurulduğu tesisler: Henkel, Petkim, Schattdecor, Aselsan, Eczacıbaşı, Uno Ekmek,İsdemir. Endüstriyel aydınlatmada daha verimli bir aydınlatma tasarımı kullanarak üstün aydınlatma performansı sunan GE Lighting, BOSAL projesine . Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine başlamıştır.


Led Panel, Yüksek Tavan Armatür, Led Projektör, Endüstriyel Aydınlatma, Fabrika Aydınlatma Armatürleri imalatı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü