Raket pano ölçüleri

Ana arterlerde yer alan ve göz hizası konumuyla yaya ve sürücüler tarafından görülme oranı yüksek olan reklam ünitesidir. CLP Otobüs Durak , Raket Vitrin ve Silindir reklam kulesi afişleri. Raket Pano İmalatı, Billboard İmalatı, Megalight İmalatı, raket reklam.

Avrupa ve Türkiye'deki standart reklam alanı ölçüsü 200x3cm'dir. Sergilediği reklam posteri adeti her bir yüzde adet yani 3+olabilmektedir. Klasik Bilboard ölçüsü 350×200cm Raket baskı ölçüsü ise 115×175cm'dir.

Raket baskı ve pano baskı siparişi vermeden önce, kiraladığınız reklam mecralarının ölçülerini tam olarak öğrenin. Aksi halde büyük bir zaman ve para kaybı ile . Raket reklam panoları diğer bir adıyla CLP(City Light Poster) uygulamaları reklam kampanyaları için en yaygın kullanılan. Diğer Reklam panosu örneklerimiz için Raket Pano Galerisini ziyaret edebilirsiniz. Hareketli raket pano raket pano imalatı raket pano ölçüleri Billboard çeşitleri .

Dijital Portre Pano (Yürüyen Merdiven). Billboar raket, durak, megalight, dış mekan, outdoor, baskı, bilboard baskı, bilbord. Tem 20- Genellikle şehir içi billboard ölçüleri; 3cm en, 1cm boy olarak. Bunlar miniboard veya raket boar sokak board olarak tanınmaktadır. PORTLINE,CLP (Raket) networkleri ile markalara dönemsel kampanyaları için yoğun.


Mobilyaları - MegaBoar Billboard ve Raket Reklam Panolar. Standart Raket Panolar da görsel alan 115x175cm'dir. Bu ölçüler hareketli görselleri olan Raket Panolar da farklılık gösterebilmektedir.


CLP Raket tabela Açık Hava Reklamın en etkili reklam türüdür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü