Ngk bobin

NGK ateşleme bobinleri ürün gamı altı kategoriye ayrılmıştır. Bunlar bobin tipini gösterir – ve böylelikle araç başına opsiyonel olarak teklif edilecek ateşleme . NGK farklı otomobiller için farklı ateşleme bobini tipleri sunar: eski kutu tipi ateşleme bobinlerinden distribütör ateşleme bobinlerine, blok ateşleme bobinlerinden .

NGK ateşleme bobinleri ürün gamı, 3ateşleme bobini tipiyle pazar ihtiyacını karşılamada piyasanın en geniş yelpazesine sahiptir. NGK ateşleme bobini sistemleri – ray veya rail olarak da bilinir – tek bir parça halinde entegre edilmiş olan birden fazla buji yuvalı ateşleme bobininden . NGK, bujiler, buji fişleri, kızdırma bujileri, lambda sensörü ve buji. NGK'nın 3ateşleme bobini tipi arasında hemen hemen her araç için uygun bir ateşleme . NGK BKR7EIX IRIDIUM IX NUMARA BUJI SETİ. NGK BMW NVE MINI COOPER S RN14-NBOBIN SETİ ADETTİR.


Honda Bobin modelleri, honda bobin markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. NGK Honda Jazz Ateşleme Bobini Ön U5097. NGK Ateşleme Bobini oto yedek parçasını Sadeceparca. Haz 20- Götürdüm Opelci ustama bobin değişti sorun düzeldi. Parçacı da aynı şeyi söyledi , LPG li araçlar bobini bozuyor dedi.


Toptan Satış ngk ignition coil Çin'den ngk ignition coil Toptancılar Dizininden. Online Toptan Satış yapabilirsiniz ngk ateşleme,rev ccedil;,19oldsmobile,rev . Bobin U30renault Clio Ii kang NGK-480. Bobinler uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


Her NGK ateşleme bobini ambalajının etiketi üzerinde sadece ilgili ürün numarası yazmıyor, daima ambalajdaki bobin tipinin basit bir çizimi de bulunur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü