Getz sis farı montajı

Led hesaplama tablosunda led`in çektiği akımı net olarak bilmiyorsanız değeri ma olarak giriniz aşağıda standart led voltaj bilgileri verildi. Genelde Ultra parlak ledlerin dış plastik kılıfları beyaz şeffaf olur bu ledlerin. LED (Light Emitting Diode, Işık Yayan Diyot), yarı-iletken, diyot temelli, ışık yayan bir.

Kırmızı LED Volt; Yeşil LED Volt; Mavi ve Beyaz LED Volt . Nis 20- Günümüzde standart bir ni-mh pil 2Volt 1500-20mAh veriyor, tane ni-mh pil seri bağlandığında Volt eder. May 20159V Pil ile led devresiMar 20131adet led lamba bağlamaMar 200912v ile led yakmakTem 2007forum. DİJİTAL ANALOG ELEKTRONİK › Malzeme BilgisiÖnbellekBenzerTem 20- gönderi - ‎yazarAkım kontrolü !

Kaç amperlik kaç wattlık güç kaynagı yada trafo kullanmalıyım ? Yaşamımızın neredeyse büyük bir bölümünü etkisi altına alan LED teknolojisi,. LED 3V-20mA, MAVİ ve BEYAZ LED ise 2V-30mA değerlerinde çalışmaktadır. Her bir LED grubunda hangi değerde direnç kullanacağımızı, bu grupların kaç . Mavi,Mor ve Beyaz renkli ledlerin çalışma voltajları biraz daha yüksektir 4-Volt civarı.


Ben bu değerleri; led volt=3v, led akım=20mA olarak kabul ettim. Eki 20- Mtec in super white ampulu nasil. Yani siz kaç led kullanacağınızı, voltajı giriyorsunuz, o size şöyle bağla ve . Yani bağladığımız ledin voltajı 3v ise kaç led bağlarsak bağlayalım devrenin ihtiyacı 3v.

Diyelim volt ile çalışan beyaz ledimiz var elimizde. Sonradan sis farı taktırmak kaça mal olur acaba yakın zamanda yapan. Ustaya goturdum tamponu soktu deldir sis farı tusuna montajını yaptı arka ile beraber yanıo benım sis farları.


G Plast Hyundaı Getz 2006-Sis Farı Lambası Far Seti Adet. Sis farı yuvalarına oturtularak montaj yapılır; Sis farı . Hyundai Getz Sis Farı modelleri, hyundai getz sis farı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Hyundai Getz Oto sis farı modelleri, marka - model uyumlu sis farları çeşitleri n11. Araç sis farı markaları fiyatları Yedek Parça kategorisinde! Hyundai Getz arabamızda ( Adet ) sis farı ampulleri H( H8) olarak geçiyor.


Mercek montajı için usta tavsiyesi istenen mesajlar 22-12-2015. Yanlış bilmiyorsam Getz modelindeki sis ampulleri dağıtıcı olarak . Parça montajı için tercihiniz hangisidir ? Uyumlu Olduğu Model:Getz 200220Sis Farı Sol.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü