Jetled ampul

Dünyaca ünlü market zinciri Metro Marketler, 20yılından beri, Jetled Led Ampullerini tüketiciyle . Jetled Led Ampüller uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz Jetled Led Ampüller ayağına gelsin.

Jetled modelleri ve ürünleri, en uygun fiyatlar ile hepsiburada. Jetled Yüksek Verimli Led Ampul 8W 8Lümen ESarı Işık. Jetled dünyanın en dayanıklı, en uzun ömürlü ve en tasarruflu ampulüdür. Haz 20- 20yılında 1yerli üretim felsefesiyle yola çıkan LUKSTON A.

JETLED marka LED ampulleri gurular sunar. Kategori: Ampüller Tasarruflu Ampüller. Philips, Vestel, Aklight, Eglo, Greenlife, Osram, marka Beyaz, Sarı, Kırmızı ışıklı Ampul, floresan lamba en uygun fiyatlarla hızlıal.

Jetled LED ampül ile 90'a varan enerji tasarrufu sağlayın bütçeniz rahatlasın. Jetled Led Ampul şirketindeki çalışma hayatı ile ilgili daha fazla bilgi edinin LinkedIn'e hemen bugün ücretsiz olarak katılın. Oca 20- İşletmelerimizden JET –LED firması Türkiye'de ilk defa yapmış olduğu LED ampul üretiminden dolayı ulusal basına çıkmıştır. Sensörlü led ampul ve lambalar indirimli fiyatlarıyla Dekorasyon Aydınlatma kategorisinde! GEM tesislerinde üretilen JETLED marka LED ampuller, sektörde adından övgüyle söz ettiriyor.


Lukston Elektrik Elektronik Bilişim Ar-Ge San. Elazığ TSO Üyesi olup, Fırat Teknokent'te başlayan ar-ge ve prototip . Oca 20- Fırat Kalkınma Ajansından (FKA) aldığı 1bin liralık destekle kurduğu tesiste ayda bin tasarruflu ampul üreten elektrik-elektronik . Mar 20- JETLED bilinen en verimli yüksek tasarruflu uzun ömürlü ampul. JETLE Akkor Flamanlı ampullere göre ' a varan geleneksel tasarruflu .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü