Led üretimi

ERİT LED ÜRETİMİ ( türk edison TURKISH Edison ümit gökçen). Mar 20- TÜRKİYE'de Ar-Ge ve patentin önemi artık daha iyi anlaşılıyor. Dünyada sadece üretim patenti ve bu patentlerle üreticisi olan 'LED' .

Tem 20- UNECO, şerit LED ihtiyaçlarını kendi üretimi olan FLEX serisi ile karşılayacak. Projelere özel şerit LED üretimi mümkün olacak. Eskişehir Fabrikamız, ESD LED üretim hattımız.


ES Elektrostatik deşarj anlamına gelmektedir.

ESD her gün, her yerde oluşur ve insan bunun en büyük . Kastamonu merkez binamızdaki fabrikamızda gerçekleşmektedir. Deneyimli mühendislerimiz tarafından tasarımı yapılan ve ürettirilen UNECO PCB'lerin . Ara 20- LED üretimi alttaş, epitaksi,çip işleme, biçimlendirme ve paketleme aşamalarından oluşan kompleks bir kimyasal süreç olarak ilerler. Diyelim ben 100bin led almak istesem bunların Çin'den alış.


LEDLED Lighting Fuarı'na ilk kez katılan Esman Elektronik, LED üretimi yapan firmalara makine tedarik ediyor. Oca 20- Fırat Kalkınma Ajansından (FKA) aldığı 1bin liralık destekle kurduğu tesiste ayda bin tasarruflu ampul üreten elektrik-elektronik .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü