Dişsan redüktör tuzla

Redüktör imalatında yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye'nin önder firmalarından Dişsan Redüktör A. Türk Sanayisine hizmet veren Dişsan Redüktör, redüktör ve kavrama üretiminde. Adres : İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi (İTOSB) 9.

Dişsan Redüktör, üretimini 20yılında tamamlanan İstanbul, Tuzla'daki . Dişsan Redüktör , redüktör ve kavrama üretiminde Türkiye'nin öncü firmalarından biridir. Dişsan Redüktör , redüktör ve tahrik sistemleri imalatında Türkiye'nin lider .

Tuzla'daki yeni fabrikasında sürdürüyor. Dişsan Redüktör, helis alın dişli ve helis konik dişli redüktörlerin seri üretimini . Dişsan Redüktör, redüktör ve tahrik sistemlerinde Türkiye'nin lider şirketlerinden biri olarak 1970. Adres, : İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi (İTOSB) 9.

DİŞSAN REDÜKTÖR, Çeşitli tip ve modellerde motorlu ve motorsuz redüktör,motorlu ve motorsuz varyatör ve çeşitli ebatlarda dişli ve hidrolik ve elastik. Dişsan Redüktör - İstanbul - tuzla - Telefon: 21. Tuzla'da Dişsan Redüktör için telefon, web sitesi, çalışma saatleri, kullanıcı yorumları ve nasıl gidileceği hakkında bilgi almak için tıklayın!


Dişsan Redüktör , redüktör ve tahrik sistemlerinde Türkiye'nin lider şirketlerinden biri olarak 1970. Tuzla ilçesinde bulunan Dişsan Redüktör ile ilgili iletişim bilgileri aşağıda listelendiği gibidir. Cadde, No:349Tepeören, Akfırat , Tuzla İstanbul.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü