Işıklı acil çıkış tabelası

Fiyat : 3TL + KDV 4TL Kdv Dahil. Işıklı (Ledli) Yangın Çıkış - Acil Çıkış Yönlendirme Tabelaları : Led Aydınlatmalı, Otomatik Şarj, Dört Saat Aydınlatma Rezervli, Çift Taraflı. IŞIKLI ACİL ÇIKIŞ YÖNLENDİRME ARMATÜRÜ (ÇİFT TARAFLI) #38555124 IŞIKLI ACİL ÇIKIŞ YÖNLENDİRME ARMATÜRÜ (ÇİFT TARAFLI).

Ledli Acil Çıkış Armatürü Yönlendirme Levhası Sağ Sol Yön. Işıklı Yönlendirme Levhası ( Exit - Çıkış - Kapı - Aşağı Ok). Işıklı Yönlendirme Levhası (Kırmızı Exit - Çıkış - Ok). Tek Yüzlü Işıklı - Akülü - Pilli, Acil Çıkış ve Yangın Yönlendirme Levhası INS-3111; Ölçü: X 3X 1mm; Duvar ve kapı üstü uygulamalarında .

MalzemeciNet Işıklı Çıkış Tabelası (Exit Tabela) Türkiye'nin en ucuz malzeme satış sitesi. Tasarım ve üretimlerinde uluslararası standartlarda yüksek teknolojili cihazlar kullanılmaktadır.

Elektrik Kesintisinde Devreye Giren Işıklı ve Pilli Yangın Acil Çıkış. Acil Aydınlatma Elektrik Kesintisinde Yanmaya Devam Eden Yönlendirme ve Uyarı . Exit Çıkış Tabelası Yeşil Renkte ve Şarjlı olarak Satışa Sunulmuştur. Yangın Çıkış Exit Tabelaları, acil çıkış levhaları çeşitleri ve Uygun Fiyatları ile satışta olan . Eyl 20- a) Acil çıkış ve ilkyardım işaretleri: Acil çıkış yolları, ilkyardım veya.


Stasyoner tip acil çıkış ve aydınlatma armatürleri-ARSEL.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü