Entes motor koruma rölesi

Sanayi tesislerinde faz arızası veya dengesizliği nedeni ile motorların aşırı ısınması ve hasar görmesini engellemek için . MKC-0 MKC-03P, MKS-03” ve “nötr'süz MKC-04” Motor Koruma Röleleri. Motor korumasında sıkça kullanılan “Termikmanyetik Röle” elektromanyetik yapısı ve akım ayarlarının yüksek olması nedeni ile koruma işleminde yetersiz .

Motor korumasında sık kullanılan “Termik Manyetik Röle” gerek. MK-0 MK-01P ve MKC-0 MKC-01P motor koruma röleleri aşa¤ıdaki koruma . Faz Yokluğu: var (var), Faz Sırası Hatası: var (var). Koruma Röleleri aşa¤›daki koruma fonksiyonlar›n› yerine getirir.

Entes faz sırası rölesi ve ilgili tüm elektronik ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilir, online alımını yapabilirsiniz. ENTES, MKC-0 Faz Sıralı Motor Koruma Rölesi Ray Montaj, 1 6TRL. ENTES, MKC-04-U6 Faz Sıralı Motor Koruma Rölesi Nötrsüz, 1 TRL.


Orjinal Ürün Yıl Garantili Ürün (Üretici firma kuralları çerçevesinde).

TÜRKİYENİN EN İYİ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SATIŞ PLATFORMU - CND ELEKTRİK DÜNDAR ELEKTRİK ENDÜSTRİ LTD. MKS-ve MKS-03” Motor Koruma Röleleri athorn;a¤›daki koruma fonksiyonlarını yerine getirir: 1. Entes Mks-Motor Koruma Rölesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Motor Koruma Rölesi Şalt Malzemeler için Yapı Market Bahçe, Ev Ve Yaşam ziyaret edin. ENTES Motor (Faz) Koruma Röleleri, bu tip olumsuz etkileri ortadan kaldırmak ve motorları etkin şekilde korumak için tasarlanmışlardır.


RÖLE ENTES MOTOR KORUMA MKS-Faz Röleleri ENTES. Endüstriyel Motorlarda Karşılaşılan Problemler ve Temel Motor Koruma Yöntemleri. Bunlardan birisi, Entes AKC serisi akım koruma rölesidir.


Entes Motor (Faz) Koruma Rölesi MK-Motor (Faz) Koruma Devreleri Teknik Özellikler Faz Yokluğu: (var)Faz Sırası Hatası: (yok) PTC Koruma: (yok) Sabit . Sanayi tesislerinde sık rastlanan hatalardan biri, faz arızası nedeni ile fazlı motorların aşırı ısınması ve hasar görmesidir. MKC-Entes Faz Koruma Rölesi (Motor Koruma Rölesi) Endüstride motorların faza kalması , ısınarak yanmasına veya elektriksel bir arızadan dolayı .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü