Pur kablo

PUR dış kılıflı ve ekranlı olan bu kablolar yüksek mekanik dayanımlı, hava koşullarına, solventlere, yağa ve petrol türevlerine karşı yüksek dirençli olduklarından . Bu ekranlanmış yağa, soğuğa ve aşırı mekanik yüklere dayanıklı yüksek esneklikli PUR kılıflı kontrol kabloları esnekliğin gerektiği uygulamalar için dizayn . Baran Kablo; PUR Kablolar (PUR Cables) üretiminde kalitenin tek adresidir.

Detaylar için bizimle iletişime geçiniz! Zaman içinde hem kablo izolasyonu hem de kablo kılıflama işlemi için kendini kanıtlamıştır. TPU-PUR kabloların ilk standartlaşması Alman VDE Enstitüsü . Aynı zamanda kimyasallara karşı çok dayanıklı olup, dış kılıf malzemesi olarak kullanılan PUR, inceltilmiş asit, alkil çözeltiler, standart benzin, kayganlaştırıcılar .

Her koşulda, her zorlukta sapasağlam ayakta duran PUR kablo. Termoplastik Poliüretan (T PU), poliüretan plastik sınıfından olup esneklik, şeffaflık ve yağa, . PUR bağlanti kabloları yüksek mekanik zorlamanın bulunduğu kuru, nemli ve islak ortamlarda misal eletronik cihazların bağlantısı için kullanılıyor. PUR torsiyon kabloların en önemli mekanik özellikleri çekme dayanıklılığı, yırtılma dayanıklılığı, oyuk dayanıklılığı, aşınma dayanıklılığı, bükülme dayanıklılığı, .

ATV AVRUPA A KALİTE PROGRAMI ETABİR KABLO 1. Zaman içerisinde hem kablo izolasyonu hem de kablo kılıflama işlemlerinde kendisini kanıtlamıştır. TPU-PUR kabloların ilk standartlaşması Alman VDE . Yağ ve nemin olduğu ve bükülgenliğin gerektiği noktalarda kullanılabilir. Asansörlerde,vinçlerde kullanıma uygundur. TKD uygun fiyatlı yüksek mekanik ihtiyaçlarınıza uygun son derece düşük kablo kesitlerinde sinyal iletimini sağlayan KAWEFLEX 33SK-C-PUR serisi kablo .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü