Ac kontaktör

Eki 20- AC Motorlarda Kontaktör Seçimi. Kontaktörler kullanım alanlarına göre seçilir. Açma akımı, kesme akımı ve güç faktörü kontaktörün hangi .

Kontaktör, bir elektrik devresini başka bir devrenin kapanması ile kapatan veya açan elektromekanik bir. Kontaktör, röle, koruma röleleri - Enversör kontaktörler, modüler sessiz kontaktörler, elektronik termik röleler - TeSys, EasyPact TVS. Kontaktörler güç devrelerini anahtarlamada kullanılırlar. V AC gerilimle çalışan bir bobine sahip kontaktör 380V AC gerilimle çalışan bir asenkron motoru .

C kontaktörlerinde nüvenin ön yüzüne oyuklar açılır ve bu oyuklara bakır halkalar yerleştirilir. Bu halkalar hem gürültü ve titreşimi önler hem . Kapama ve Açma kapasitesi: Belirli şartlar altında kontaktörün . Makel anahtar, elektronik sayaç, elektrik anahtarları, ölçüm ve kontrol cihazları, şalt, grup priz. Ac Kontaktör; Sigorta Devre Kesiciler; Motor Koruma (MMS); Termik Röleler; Kompakt Şalterler; Toprak Kaçak Akım Röleleri . TF SERİSİ KONTAKTÖRLER ( FAZLI AC 230V BOBİNLİ) .

KONTAKTÖR ÇEŞİTLERİ , Kontaktör Çeşitleri En İyi Fiyatlar İle ElektrikPiyasa. Siemens 4kW 9A Üç Fazlı Güç Kontaktörü 1NO 3TF10-0APO. Kontaktörler rölelere göre daha büyük . Kontaktörlerin kullanma kategorileri kontaktörün açma akımını ,kesme akımını ve güç faktörünü belirler, kullanma kategorilerinde AC sınıfı alternatif akım altında . Kontaktör, Röle, zaman röleleri, aşırı akım koruma rölesi, faz. V AC ve 4V DC anma akımları ise 6A 'e kadar olan Bıçaklı sigortalar;. Kontaktörün aşınmaya karşı dayanımını belirler.


Boşta iken, akım geçmezken kontaktörün yaptığı açma kapama sayısı ile belirlenir. AC-sınıfında ve kondansatör kumandasında kontaktör seçimi çok önemlidir. Kontaktör kapalı iken, kontaklar üzerinden akan akım ısınmaya neden.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü