Ford fiesta bagaj açma düğmesi

Fiesta'nızın bagaj açma motoru arızalıysa, servislerde 180-2TL arası satılan bu parçayı TL'ye. Tem 20- Bugün bagaja malzeme koycaktımkı aracın içinde olan bagaj acma tuşunun. Anahtar kumandasından açıldığına göre ve düğme de sağlamsa,.

Tem 20- Fiesta aracımızın bagajı ne anahtarla nede araç içindeki düğmeyle açılmıyordu. Araştırmalarım sonucu bagaj açma motorunun arızalandığını öğrendim. Kas 2011Fiesta Bagaj Açma DüğmesiOca 2008forum.


Forum › Fiesta, Fusion › FiestaÖnbellekBenzerMar 20- gönderi - ‎yazarMerhabalar, bende 20model Fiesta var ve aracımdan gayet memnunum.

Bagaj Açma Plastiği Fiesta İTHAL ÜRÜN Ford Yedek Parçaları Toptan Fiyatına Perakende Satın Alın. En Ucuz Fiyatlara Orijinal ve İthal Ford Yedek Parça. Haz 20- İTHAL marka Fiesta Bagaj Açma Butonu Motoru 2002-20sadece 8TL.


En uygun fiyatlı Fiesta Bagaj Açma Butonu . Mar 20- Ayriyetten'de arabanın içinde bagaj açma düğmesi mevcuttur. Yaş: 31; Şehir:istanbul; Arabam:ford focus titanium x . Ford Escort hakkında yardımlaşma forumu. Bazı Fiesta Flair ve Fun araçlarda içeriden bagaj açma konusu sorundur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü