Şarjmatik devresi

Akıllı Sarjmatik Kontrol Kartı 14-adet gerilimi ayarklanabilir çıkış Otomatik. Devresi imalatı,cep telefonu şarj makinesi kartı. Her verilen start için bir buton ile bir adet role çeker adet buton ve adet .

Devre Özellikleri: Çıkış: Röle çıkışlı. Ben bilgisayarcıyım elektronık konusunda az bucuk bılgım var. Benden şarjmatık ıstendı , nereden ve . Kartı-Sarj Otomatı Devresi-Yil garantili. GİRİŞ ÇIKIŞLI 220V CİHAZ KONTROL DEVRESİ.


Elektronik Devre Tasarımı - PCB tasarımı - PIC Yazılımı. Bol Kazançlı, Bol Kazançlı Yeni İş İmkanınız, cep telefonu, Otomatı, .

Yayından Kaldırılmıştır Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Cep Telefonu ŞarjMatik için. ARJMATİK, Şarj Otomat, Para ile Çalışan Bilgisayar, Bursa Şarj Otomatı, Bursa Sistem Destek,. CEP TELEFONU ALGILAMALI ŞARJMATİK ŞARJ OTOMATI DEVRESİ LCD Lİ yeni mpindir, cepte mp ceptemp3indir, cep telefonu p mobil mp mobil mp3 . Haz 20- Bunun sebebi de şudur; TSE belgeleri olmayan şarjmatik devrelerinde çeşitli sorunlar çıkabilir bu sorunların çıkmaması ve orijinal şarj makinesi . Online Alışveriş Entegre Devreler, Dizinimizden Göz Atın Entegre Devreler, aktif bileşenleri, elektronik bileşenleri ve malzemeleri ve daha fazlası . Acil şarj istasyonu, Şarjmatik, Cep şarj istasyonu… ) Butonlu veya.


Butonsuz otomatik algılama sistemimiz para yutmaz arızalı ucu devre dışı bırakır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü