Toyota corolla iç aydınlatma

Online Toptan Satış yapabilirsiniz toyota corolla İccedil; işık değiştirme,2014. Araç İç Ortam Içinde Araba Tuning Serin Şerit Işık Için Işık Paneli aydınlatma. Tem 20- Merhaba arkadaşlar, Corolla aracımın iç aydınlatmasını ne zamandır aklımda olan Beyaz LED'ler ile değiştirdim.

Merhabalar, Bu videomuzda Corolla aracımızın iç aydınlatmasını Beyaz LED'lerle değişimini yaparak yeni. TOYOTA COROLLA KUMANDA İLE CAM KALDIRMA İÇ LED AYDINLATMA. Aracımızın iç aydınlatmalarını Photon 6000K led ile değiştirdik.


May 20- Selamun Aleykum arkadaşlar, ae1kasa, model toyota corolla aracımın kadranlarını değiştirdim.

Aracımın tavan ve bagaj lambaları yeterince aydınlatmadığı için beyaz güzel ışık veren led ampullerle değiştirmek . Tavan lambası gecikmeli sönmelidir ve kumandadan kapıları kilitleyip yada açtığımda iç aydınlatma yanar ve ve belli bir zaman sonra söner. Aydınlatma Aksamı Hesaplı Oto Yedek Parça , Kalitenin ve Güvenli Alışverişin Adresi.

Toyota Corolla Oto Far Aydınlatma ürünleri, ampul, projektör spot lambası, tepe lambası, stop lambaları n11. Ampul lamba markaları Yedek Parça . Yeni Corolla'nın iç mekanı, özenle seçilen kaliteli materyaller ile tasarlandı. Lake siyah kaplama, mavi aydınlatma ve kaliteli işçilik ile iç mekan. Gün geçtikçe büyüyen, bilinçli Toyota kullanıcı grubuna hoş geldiniz. TOYOTA COROLLA İç Aydınlatma Fiyatları - COROLLA İç Aydınlatma Fiyatı.


Parçaların uyumlu olduğu araç: TOYOTA COROLLA Üretim Yılı: 20- 20- 2015 . TOYOTA COROLLA ARKA SOL STOP LAMBASI 20ve Üstü Model araçlar için. Tem 20- Toyota Corolla bu durumun en iyi örneklerinden. Mavi aydınlatma iç mekanda çok kullanılıyor. Bu videomuzda Corolla aracımızın iç aydınlatmasını Beyaz LED'lerle değişimini yaparak yeni bir görünüme kavuşturdum ve yapmak isteyen arkadaşlara ışık .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü