Viko vera

VİKO by Panasonic, yıllık 1milyon adet anahtar ve priz üretim kapasitesi ile sektöründe dünyanın en önemli marka ve tesisleri arasında yer almaktadır. Vera serisinin geniş ürün yelpazesinde yer alıyor. Vera serisi, işlevsellik ve konfor beklentilerini karşılıyor.


Vera serisi, iç mekanlarda nemden uzak alanlar için gerek duyulan sıva üstü tüm priz ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. AX, 2V~; Bir lamba veya lamba grubuna bir yerden kumanda eder. Vidalı veya vidasız (çabuk bağlantılı) montaj seçeneği.


Viko Vera İkili Kombine Anahtar + Priz.

Viko Vera Tekli Data Prizi (RJCat5E). Viko Vera ürünlerini ve tüm endüstriyel elektronik malzeme çeşitleri fiyatlarını görebilir, online alım yapabilirsiniz. Viko Vera Beyaz Priz Topraklı(Sıva Üstü) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın!

Viko Vera Beyaz Komütatör(Sıva Üstü) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Arama kriterlerinize uygun sonuç bulunamadı. VAVİEN VERA SIVA ÜSTÜ BEYAZ VİKO 906810Vera Beyaz (Sıva Üstü) VİKO. Anasayfa ; Elektrik ; Fiş ve Prizler ; Monofaze fiş ve prizler. Viko Vera Beyaz Priz Topraklı(SIVA ÜSTÜ).


VIKO Anahtar Meşe Vera - Anahtar - İç mekanlar için renkli ve ahşap desenli şık dekoratif çözümler sunan sıva üstü Vera serisi, işlevsellik ve konfor beklentilerini . Vera Sıva Altı Anahtar ve Priz Serileri. Vavi̇en Vera Siva Üstü Beyaz Vi̇ko 906810TL ile n11. Viko Priz Anahtar fiyatı ve özellikleri, Yapı Market Bahçe kategorisinde.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü