Led gece lambası yapımı

Bu videomuzda led döşemeyi gösterdik sizde yapabilirsiniz aklınıza takılanları yorumlarda belirtebilirsiniz. El yapımı gece lambası - Duration: 2:52. Arkadaşlar Merhaba Bu Videoda Sizlerle Beraber Bir Gece Lambası.

Ağu 20- Bu projede Arduino Uno ve RGB(red-green-blue) LED kullanarak basit bir gece lambasının nasıl yapılacağını anlatıyorum. Eğer evinizde bozuk veya eski bir musluk varsa, bunu gece lambasına. Açma kapama düğmesini led ile çalışır hale ayarladıktan sonra musluğun içerisine .

Altı adet beyaz Led ile yapılmış Trafosuz basit yapımı kolay bir gece lambası Dikkat Devrede Yüksek voltaj Bulunmaktadır Dikkatli olunuz Ön.

Oca 20- Güneş paneli kullanarak şarj edilebilir otomatik led gece lambası yapıyoruz sizde güneşin enerjisinden faydalanmak istiyorsanız bu projeye . Haz 20- Bu projede fosforlu gece lambası yapımı göreceğiz maliyeti düşük ve kullanışlı bir. Sıvı diğer uçtan akmadan o uca bir led takarak kapatıyoruz. Silikon dan Gece Lambası Yapımı-Mavi Ledli Çok Şık Aksesuar Arkadaşlar bu videomda sıcak silikon tabancasında Kullandığımız Slikondan ledler. Uzaktan Kumandalı Gece Lambası Yapımı-RGB Gece Lambası Uzaktan Kumandalı.


Bu gece lambası içerisine döşediğimiz rgb şerit led sayesinde uzaktan . Ara 20- Fakirin Eğlencesi TL maliyeli gece lambası yapımı. Genel malzemeler led şerit , 12volt adaptör , ahşap mandal. Gece Lambası Yapımı ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Mighty Light Otomatik Hareket Sensörlü Lamba Led Fotosel Gece Lambası Spot Işık Karanlıkta . Ağu 20- LED MASA LAMBASI YAPIMI - resimli anlatım.


Evde para kazanmak isteyenler için harika bir el işi projesi. LEDLİ FENER YAPIMI (Bitik Pilleri Kullanmak İçin)_Bugün Ne Yapalım? TASARRUFLU AMPÜLDEN LEDLİ GECE LAMBASI YAPIMI_Bugün Ne yapalım?


Fakirin Eğlencesi TL maliyeli gece lambası yapımı. Genel malzemeler led şerit , 12volt adaptör .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü